Verdensballetten

Oplev både ballet, opera og klassisk musik fra absolut øverste hylde og under åben himmel, når Verdensballetten på ny lægger vejen forbi Musikkens Hus og gentager sidste års succes.

MH 1080X1920 (9)
Se spilletider
DKK 425 - 595
Køb billet

På Musikkens Plads med udsigt direkte over Limfjorden kan du denne sommer glæde dig til en oplevelse ud over det sædvanlige. Til august lægger Verdensballetten vejen forbi pladsen ved Musikkens Hus med en forestilling bestående af klassisk ballet, moderne dans, ny koreografi, arier fra operaens verden og klassisk musik på violin og klaver.

De ypperste dansere
Verdensballetten præsenterer solodansere fra nogle af de ypperste balletkompagnier såsom The Royal Ballet, Staatsballett Berlin og ikke mindst Den Kongelige Ballet i København. Sammen med operasangere og musikere giver danserne publikum en helt unik forestilling, hvor både ballet, opera og klassisk musik på smukkeste vis smelter sammen under åben himmel og i ganske særlige rammer.

En sommerlet og uhøjtidelig kunstnerisk oplevelse på højt internationalt niveau, der taler til såvel feinschmeckeren som den nysgerrige kulturturist, men også dem, der ønsker at opleve ballet og opera for første gang. Aftenens forestilling på Musikkens Plads ledes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, som med sin elskelige og lune facon præsenterer en finkulturel forestilling i øjenhøjde, hvor alle kan være med.

Pas de deux til Dronning Margrethe
Den unge fremadstormende koreograf Tobias Praetorius, som til daglig er solist ved Den Kgl. Ballet i København, vil til årets forestilling kreere en ny pas de deux til Astrid Elbo og Alban Lendorf. En pas deux, der dedikeres til Dronning Margrethe, og som er en særlig hyldest til Majestæten i anledning af hendes 50-års regentjubilæum. Tobias Praetorius har været tilknyttet Verdensballetten siden 2019 både som balletdanser og som koreograf.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.