Mads Langer

Med utallige udsolgte koncerter, over 100 millioner streams og talrige platinsælgende singler og album har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Nu kan du opleve ham ved denne sommerkoncert på Musikkens Plads.

Aa4b1c6764e4722adf3a54c4c289124b
Se spilletider
DKK 380
Køb billet

Det er ingen tilfældighed, at Mads Langer har sin markante position. Den danske singer-songwriter kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere.

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”

Og publikum kan godt glæde sig til denne eksklusive sommerkoncert på Musikkens Plads med udsigt over Limfjorden. Mads Langer drømmer nemlig om at lave en koncert, der kommer hele registret igennem, og hvor publikum både får lejlighed til at grine, græde og danse.

For Mads Langer handler koncerterne nemlig at samles i et fællesskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund.

Det glæder vi os til at gøre ved denne udendørs sommerkoncert, hvor vi endelig kan samles om musikken – og om mange af de hits, som har skrevet sig ind i den danske musikhistorie.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.