Alphabeat

Det er absolut sidste chance for at høre Danmarks største festorkester live, når Alphabeat tager hitmaskinen ud i koncertsalene og lørdag d. 2. oktober lægger vejen forbi Musikkens Hus, som det eneste sted i Nordjylland, i forbindelse med den anmelderroste sekstet store afskedsturné.

Alphabeat MH 1690X1250
Se spilletider
DKK 405
Køb billet

Alphabeat har været et af Danmarks største popfænomener siden 00’erne og har samlet set solgt mere end 1.000.000 singler og album. Popeventyret begyndte i Silkeborg, da bandet mødte hinanden i gymnasietiden i 2003 og det efterfølgende år vandt LiveContest DK. Herefter udgav de debutsinglen Fascination og opfølgeren 10.000 Nights i henholdsvis 2006 og 2007, hvilke for alvor fik etableret Alphabeat på den danske popscene. Singlerne opnåede samtidig enorm succes i England og i store dele af Europa, mens albummet This Is Alphabeat gik direkte på Top-10 på den engelske albumhitliste efter dets udgivelse i 2008.

Mens corona-tågen letter, og Danmark åbner op, har de seks medlemmer af Alphabeat på ny besluttet at gå hver til sit efter den kommende landsdækkende turné. Ikke på grund af skænderier eller interne stridigheder, men fordi der er andre projekter, som trækker. Derfor er der lagt i kakkelovnen til et brag af en afslutningsfest på i Musikkens Hus, hvor bandet spiller alle deres største hits og derudover har flere musikalske overraskelser i ærmet.

- Vi aner ikke, hvornår vi kommer til at spille sammen igen, men der kommer nok til at gå lang tid. Og derfor har vi også tænkt os at gøre den kommende tour til noget ganske særligt, både for os selv og for publikum. Vi vil holde en kæmpe afskedsfest og både overraske, danse og måske knibe en lille tåre. Der bliver plads til det hele på den her tour. Men festen er stadig det vigtigste for os – specielt ovenpå det seneste halvandet år, fortæller forsanger Stine Bramsen.

Alphabeat har for nylig spillet en række sommerkoncerter, hvor både publikum og anmeldere var vidne til et band i absolut topform. Blandt andre kastede GAFFA intet mindre end fem stjerner efter Stine Bramsen og co. ovenpå en koncert i Tivoli Friheden i Aarhus og kaldte oplevelsen for en tiltrængt tur i popkarrusellen. Der er således masser at se frem til, når Alphabeat til oktober indtager den store scene i Koncertsalen.

Play

Alphabeat - Shadows (Official Live Video)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.