Ida Laurberg

Ida er en ny dansk sanger med raketfart mod pophimlen. Hun har allerede spillet med nogle af de største artister i landet og er nu klar til at dele ud af hendes personlige sange med tanker om kærlighed og selvtillid.

Vrdw4ewn
Se spilletider
DKK 225
Køb billet

Ida har travlt på de danske scener, og er helt sikkert et navn der er, eller vil komme, på alles læber. Hun optrådt til støttekoncerten for Ukraine sidste år på Rådhuspladsen i København med hendes enormt rørende version af ”Stille Før Storm”. Ida har også et samarbejde med Red Barnet, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.

I december 2023 udgav hun sin første dansksprogede single ”Terrier”; om at være lav, og om at ’småhunde gør højest’. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup. Ida fortæller om deres første session sammen: "Andreas spurgte mig som noget af det første hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer. "Selvom det var første gang Ida selv udgav en dansksproget single, er det ikke første gang hun synger påsproget. Ida har før sunget pådansk blandt andet til DR’s Fællessangmed ”Du Det Dejligste”.

Ida har desuden tourneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.