Kira Skov

2022 skydes i gang med et brag af en musikalsk oplevelse, når den danske sangerinde Kira Skov aflægger Aalborg besøg og giver koncert i Intimsalen i Musikkens Hus.

Kiraskov MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 275
Køb billet

Kira Skov er blandt andet kendt for sin rolle som frontfigur i rockgruppen Kira & The Kindred Spirits, ligesom hun har udgivet en lang række album. Igennem en musikalsk afvekslende karriere har Kira Skov formået at opbygge et stort publikum i Danmark, og hun kan bryste sig af at have arbejdet sammen med kunstnere som Bonnie "Prince" Billy, Tricky, Lenny Kaye og Trentemøller.

Det nyeste musikalske skud fra stammen fra den 45-årige sangerinde er 2021-albummet Spirit Tree, som hun udgav denne sommer. Selve tilblivelsen af albummet udspringer af samfundets nedlukning under coronapandemien, hvor også kunstnere måtte tænke i alternativer i forhold til at producere samt udgive musik. Hovedpersonen selv benyttede perioden i isolation til at skrive og indspille et helt nyt album, hvilket kun gjorde i samarbejde med både danske og udenlandske musikere.

Jeg sad i et lille kolonihavehus og skrev sangene. Albummet er så blevet til som en slags musik på ‘flaskepost’, forstået på den måde, at vi har sendt sangene rundt mellem hinanden som lydfiler, hvorpå der er blevet sunget og indlagt instrumenter i forskellige passager. Jeg er meget glad for, at de alle gerne ville være med” lyder det fra Kira Skov.

Resultatet er et opløftende og varierende album bestående af i alt 14 numre, og siden dets udgivelse har Spirit Tree høstet megen ros, hvilket ikke mindst kommer til udtryk i de mange femstjernede anmeldelser fra blandt andre Politiken og GAFFA.

Med sig på turnéen og til koncerten i Musikkens Hus gør gæstesolisterne, Mette Lindberg, Disa Jakobs, M. Rexen og Teitur, Kira Skov selskab.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.