Lydmor

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropopshow, og drager nu på tour i en anderledes og afdæmpet udgave, som kan opleves når hun indtager Intimsalen den 28. oktober 2022.

MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 255
Køb billet

Den anmelderroste musiker skifter neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. Med dette greb ønsker multikunstneren Lydmor med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange.

Lydmor er i år nomineret i begge musikkategorier til den danske prestigefyldte filmpris Robert, hvis samtlige nomineringer netop er blevet offentliggjort. Her er hun nomineret til både Årets Score for sin musik til filmen Venuseffekten, samt Årets Originale Sang ”The Last Call” fra samme film.

Kombineret med Lydmors ligefremme historiefortællinger om sin karrieres op- og nedture som artist, sig ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunstner-orkanens øje, får publikum denne aften et indblik i en ung musiker og kunstners krøllede verden.

Et smugkig vi allerede var så heldige at få tilbage i september 2021 da Lydmor gæstede Musikkens Hus i forbindelse med Demokratiets Genklang. Her optrådte multikunstneren med sin musik og deltog i debatten ”Hvad skal kunsten” som kan ses eller genses lige her.

Support: Einar Stray
Norske Einar Stray blev tidligt udråbt som Sufjan Stevens og Godspeed You! Black Emperors kærlighedsbarn, og hans musikalske stil er en fusion af blandt andet klassisk klaverspil og progressive poparrangementer, som krydres med personlige tekster om en religiøs barndom. Sammen med sit orkester, Einar Stray Orchestra, har han udgivet tre anmelderroste albums og to EP’er samt turneret verden rundt. Nu er der ny musik på trapperne fra Einar Stray, og til koncerten med Lydmor kan du opleve den prisvindende komponist, sanger og musiker i en eksklusiv solooptræden.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.