Mathilde Falch

Sidste efterår kunne Mathilde Falch opleves i Toppen Af Poppen på TV2, her fik hun meget positiv opmærksomhed – både for sine fortolkninger af andres sange, men også for sit mod til at fortælle sin historie om livets op- og nedture og sin evne til at lytte og skabe en tryg og underholdende stemning.

MH 1690X1250 Copy (17)
Se spilletider
DKK 300
Køb billet

Alt dette kan vi nu se frem til, når Mathilde Falch gæster Intimsalen i Musikkens Hus d. 23. november. Albummet fra 2021 ”Solen Brænder” genudkom i efteråret med en helt ny sang, der viser nye sider af Mathilde, der ellers er kendt for sine mere indierockede, alternative og eftertænksomme sange.

Hun er kommet op i tempo, skruet op for poppen, lyder fremragende og går ”Planken Ud”, men “svømmer selv i land”.

Mathilde Falch har selv beskrevet albummet som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.

På livescenerne er Mathilde Falch kendt for sin vilde energi, humor, nærvær, personlige historier og sine signatur-bevægelser, når hun hopper rundt, med sit band, som den ægte rock’n’roller hun er. Vi kan se frem til en fantastisk aften til efteråret.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.