Nicklas Sahl - Solo 24

Nicklas Sahl gæster Musikkens Hus som eneste venue i Nordjylland på sin nye tour. Til koncerten spiller han alle de velkendte sange, som vi kender fra radioen, fulgt af en helt ny sang.

Nicklas Sahl 1690X1250
Se spilletider
Køb billet

Med sange som New Eyes, Planets, Four Walls, Standout Be Special og Quit Sugar har Nicklas Sahl manifesteret sig som en af Danmarks stærkeste pop-artister. Han har udgivet den ene slidstærke sang efter den anden, og med den nye turné følger en helt ny sang: Get Me Up, der handler om at bede om hjælp, når livet uundgåeligt tester én i ny og næ.

Som noget nyt går Sahl på denne tour efter at skabe nogle magiske, intime aftener ved at gå fuld solo – ham alene på scenen uden band.

– Det er ikke uden nerver, jeg tager på min første deciderede solo-turné. Det er en disciplin, som jeg har en del ærefrygt for. Der er ikke et band at gemme sig bag, eller nogen man kan kaste skylden på, hvis noget lyder mærkeligt. Samtidig glæder jeg mig virkelig meget til nogle magiske, intime aftener, hvor musikken kommer helt tæt på og ind til kernen af, hvad det er, jeg står for som sangskriver og musiker, forklarer Nicklas Sahl.

Sahls succes har vokseværk
Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter. Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – og hans popularitet og succes har vokseværk. 2022 brugte den unge sangskriver på utallige koncerter med band – ikke kun i Danmark men også i nabolandet Tyskland, hvor han har spillet ad tre omgange.

2022 var også året, hvor Nicklas Sahl blev stemplet som toppen af poppen, da han deltog i det populære TV 2-program af samme navn.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.