Sissels Jul

Hele Skandinaviens juledronning er igen i år klar til at synge julen ind.

Sisselsjul2023 1920X1080
Se spilletider
DKK 495 - 530
Køb billet

Sissel Kyrkjebø har en helt unik evne til at sprede julestemning og kommunikere med sit publikum. Hvert år oplever publikum en ny koncert, hvor det uforudsigelige kombineres med de trygge og varme traditioner, julen byder på. Og i år gør hun det igen.

I flere årtier har Sissel op til jul turneret i Skandinavien med Sissels Jul. Sissel betragter selv juletournéen som et af de største højdepunkter i forbindelse med julen. Nu glæder hun sig til at gøre det igen – i 2023.

– Koncerten vil afspejle den tid og den musik, vi lytter til og glædes over som en traditionel optakt til julen. Den er glad, smuk, sjov, lidt sårende, og den skal røre. Når I, publikum, forlader salen, vil jeg gerne have, at I føler, at vi oplevede noget sammen i koncertsalen, og at det var unikt og kun for jer, siger Sissel.

Sissel har med sin krystalklare stemme fortryllet publikum over hele verden, hvor hun har gjort et stort indtryk i forbindelse med sine julekoncerter. Hun har spillet uforglemmelige store koncerter, såsom Christmas in Vienna og Christmas in Moscow med Plácido Domingo og José Carreras.

Sissels album Glade Jul fra 1987 har rekorden som det bedst sælgende album i norsk historie.

Hun blev nomineret til en Grammy for julealbummet Spirit of the Season fra 2006 sammen med The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. I 2022 samarbejdede hun igen med det prisvindende kor fra Utah, da de udgav julealbummet Winter Morning. Sissel kan endvidere afsløre, at der er planlagt mere nyindspillet julemusik i 2023.

Bestil Sæsonmenu
Fuldend din oplevelse med en lækker middag i Restaurant Fauna inden arrangementet. Faunas Sæsonmenu består af 3 udsøgte retter nøje sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen er tidsafstemt og tilpasset tidsrummet indtil dørene åbnes til arrangementet.

Læs mere og book bord her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.