Infomøde - Bliv sponsor i Musikkens Hus

Overvejer du at blive sponsor i Musikkens Hus, og vil du gerne høre mere om, hvad du som sponsor kan se frem til i vores eksklusive sponsornetværk for beslutningstagere?

Hvad end det handler om eksponering for de godt 400.000 besøgende, der hvert år besøger Musikkens Hus, eller muligheden for at forkæle medarbejdere, ledelse, bestyrelse mm. med musik og lækker mad og vine i Restaurant Fauna, så er dette alletiders arrangement for dig og din virksomhed.

Inviter din kollega, partner, bedre halvdel eller en helt fjerde med til infomøde den 9. februar fra kl. 09:00 til 11:00, hvor du kan høre mere om, hvad du kan se frem til som sponsor i Musikkens Hus. Som tak for din tid kvitterer vi med en lækker brunch, kaffe og kage samt 2 valgfrie billetter til én af 3 udvalgte koncerter - uanset om du bliver sponsor eller ej.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for nærmere information og tilmelding, heriblandt valg af ledsager samt ønskede koncertbilletter.

Når du giver tilladelse til at Musikkens Hus må gemme og håndtere min forespørgsel, accepterer du på samme tid Musikkens Hus’ cookie- og persondatapolitik: https://musikkenshus.dk/cookie-og-persondatapolitik