Danmark i verden: Hvad har vi lært af Afghanistan?

Clement Kjersgaard er ordstyrer i oplægget om Danmark i Verden sammen med debattør Geeti Amiri

DG Hjemmeisde 2
Se spilletider
Afholdt

Om Geeti Amiri
Geeti Amiri er en dansk debattør med speciel fokus på den nydanske kvindekamp. Hun er af den overbevisning, at mange nydanskere sidder fast i forstokkede og kvindeundertrykkende værdisæt. Hun begyndte at blogge på Berlingskes Politiko, og siden november 2015 har hun været blogger hos Ekstra Bladet.

Amiri er datter af en afghansk minister, der blandt andet har undervist på Harvard og Kabul Universitet i arkæologi. Hun taler dansk, urdu, farsi og engelsk og har studeret sociologi og statskundskab på Københavns Universitet.

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.