Musikkens Jazzklub
Bliv medlem

Morten Ramsbøl byder velkommen til en ny sæson i Musikkens Jazzklub:

Kære publikum

Så åbner Musikkens Jazzklub endelig igen!


Begrænsninger, aflysninger af koncerter og usikkerhed har været en fast bestanddel de sidste 15 måneder, mens vi har ventet på, at musikken igen kan slippes løs, og vi kan nyde den i hinandens selskab.

Siden vi så hinanden sidst, har vi haft held med at flytte en del af de planlagte koncerter, og desværre også været nødt til at aflyse andre.

Men nu går det heldigvis snart for alvor løs igen! Vi har et FORRYGENDE efterårsprogram klar til jer. Det har vi kaldt "1. sæt" og I kan godt glæde jer for musikken skal nemlig opleves live sammen med gode venner, familie og bekendte, og gerne med en lækker forfriskning i pausen.

Nedenfor kan I se blot nogle af de udenlandske, nationale og lokale topmusikere, som I kommer til at møde i Musikkens Jazzklub fra d. 8. september og frem mod nytåret. 

Vi har et begrænset antal pladser til salg til 1. sæt, og I har nu muligheden for at komme med, inden vi sætter koncerterne til salg enkeltvis.

Du kan tilmelde dig Jazzklubben via linket nedenfor.

Jeg glæder mig meget til at se jer alle d. 8. september til den første koncert og så er vi igang!

“Hvis du allerede har købt billetter til en eller flere af koncerterne i Jazzklubben, anbefaler vi, at du får pengene tilbage for de koncerter du allerede har bestilt, og herefter har alle koncerterne samlet i Jazzklubben. Kontakt Musikkens Hus' Billetkontor, så kan de hjælpe dig”.

Morten Ramsbøl
Producent

Køb medlemskab
Fordele