Spring til hovedindhold

Spisebaren (a la carte)

Gastronomisk forkælelse der skaber magi i hverdagen.

.

I Spisebaren får du a la carte i nordisk bistrostil. Her skaber vi gourmet baseret på nutidige, “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring.

Vælg mellem lette snacks eller mere fyldige retter, afhængigt af din appetit.

Spisebaren er placeret på etage 0 ved indgangen til restauranten. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde på vores hyggelige udendørs terrasse foran restauranten mod Limfjorden.

Se restaurantens åbningstider her.

.

Menu

Den gode start

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Tilkøb: et glas bobler/ en Gin & Tonic + 90 kr.

Lettere retter og snacks

Saltede snacks

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Sprøde hønsechips m. misomayo 38 kr.

3 stk. Gillardeau østers classic 148 kr.

Briochetoast - Sherryvinaigrette - Grillet citron.

3 slags Gillardeau østers 188 kr.

Nuoc Mam med klorofyl og chili
Ponzu med pære og olivenolie
Tomat med tabasco og sort peber

30 g. Caviar fra Prunier "Gold" Classique 498 kr.

Fed cremefraiche - Rødløg - Smørstegte blinis. 

Sprødstegt fladbrød 208 kr.

Kartoffelcreme og lufttørret skinke – fra verdens bedste skinke producent Josélito – med ristede valencia mandler, små syltede sager og revet saltet ost.

Grillet lys rundfisk fra Vesterhavet158 kr.

Grillet lys rundfisk fra Vesterhavet med variationer af broccoli skummende fiskesuppe med citrus parfumer og purløg.

Ceviche af kammusling i aromatisk Tom Kha 158 kr.

Ceviche af kammusling i aromatisk Tom Kha med grillet løg, parfumerede krydderurter, rød chili, frisk lime og ingefær.

Svampetoast med jomfruhummer 248 kr.

Smørstegt brioche med kantarelcreme med skalotteløg, persille og citrus. Sprødstegte jomfruhummerhaler og grønne krydderurter.

Oksetatar af dansk Jersey 158 kr.

Oksetatar af dansk jersey med røget æggeblomme, kraftig pebermayo og smørristet surdejsbrød. Sprøde salater og dehydreret Gammel Knas)

Større retter og sides

Bygotto 228 kr.

Risotto af perlebyg med svampe og variationer af kål og Vesterhavsost. 
Tilkøb: Havfrisk fisk + 50,-

Friskfanget Hanstholmfisk 248 kr.

Nænsomt tilberedt frisk fisk fra auktionen i Hanstholm (spørg betjeningen) med grydestegte blomkål, cremet pure, ristede marcona-mandler, saltsyltede citroner og olivenolie blanquette.

Schnitzel af økologisk Bertel Gris 248 kr.

Schnitzel af økologisk Bertel Gris i krydderrasp med braiseret kartofler og danske grønkål, smørsauce med svinesky, kapers, røde bær og purløg.

Grillet Ribeye 328 kr.

Grillet ribeye af dansk jersey med sprødstegte confiteret jordskokker, jordskoksalat, kartoffelcreme og sauce gastrik

Sprøde pommes frites med timian og paprika med aioli 48 kr. 

Sidesalat med hjerteblade, efterårsgrønt og mormordressing, smørstegt rubrød 48 kr.

Desserter og oste

Udvalg af danske oste 138 kr.

3-4 slags velvalgte oste med abrikoskompot på grønne tomater og maltknækbrød.

Citronfromage 88 kr. 

Fromage på økologiske citroner med marengs, citron-confit og rålakrids.

Danske æbler 88 kr.

Danske æbler med hvid chokolade, vaniljeis og mandelflager

Chef's choice – 2 retter 298 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet.

Chef's choice – 2 retter inkl. drikkevarer 418 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet inkl. to glas velvalgte vine.

Chef's choice – 3 retter 618 kr.

Tre retter med inspiration fra køkkenet, samt et glas bobler, lette snacks, to glas velvalgte vine og en kop kaffe/the til desserten

.