Spring til hovedindhold

Spisebaren (a la carte)

Gastronomisk forkælelse der skaber magi i hverdagen.

.

I Spisebaren får du a la carte i nordisk bistrostil. Her skaber vi gourmet baseret på nutidige, “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring.

Vælg mellem lette snacks eller mere fyldige retter, afhængigt af din appetit.

Spisebaren er placeret på etage 0 ved indgangen til restauranten. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde på vores hyggelige udendørs terrasse foran restauranten mod Limfjorden.

Se restaurantens åbningstider her.

.

Menu

Den gode start

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Tilkøb: et glas bobler/ en Gin & Tonic + 90 kr.

Lettere retter og snacks

Saltede snacks

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Sprøde hønsechips m. svamperemoulade 38 kr.

3 stk. Gillardeau østers classic 148 kr.

Briochetoast - Sherryvinaigrette - Grillet citron.

3 slags Gillardeau østers 188 kr.

Ærter & chilli - Tomat & tabasco - Ponzu & havtorn.

30 g. Caviar fra Prunier "Gold" Classique 498 kr.

Fed cremefraiche - Rødløg - Smørstegte blinis. 

Sprødstegt fladbrød 208 kr.

Kartoffelcreme og lufttørret skinke – fra verdens bedste skinke producent Josélito – med ristede valencia mandler, små syltede sager og revet saltet ost.

Sprøde danske grøntsager 98 kr.

Udvalg af dansk grønt – både ferske og grillede – med varme krydderier, surdejsflager, oliven og creme på danske flækærter.

Grillet havfrisk fisk fra Hanstholm 138 kr.

Yakatorigrillet fisk glaseret i ponzu med fyldig ragout på danske blåmuslinger og grillede asparges, marinerede sommersalater i røget eddike og olivenolie.

Ceviche af norske hånddykkede kammuslinger 148 kr.

Serveret i egen skal med marinerede ærter og skoleagurker. Ristede cashewnødder, frisk grøn chili og koriander.

Carpaccio af Jerseyokse fra Himmerland 148 kr.

Friskbanket okse med pebercremé, sprød danske radiser og løggarniture. Marineret bitre salater i ansjosvinaigrette og revet krystalost.

Større retter og sides

2 slags veltilberedte asparges 218 kr.

Dampede og smørglaserede hvide asparges og grillede grønne asparges med aspargesblanquette, frisk rogn, sprøde rugflager og karse. 

Sprødstegt fladfisk fra Hanstholm 228 kr.

Skøn fladfisk fra dagens aktion. Knuste små kartofler i estragonsmør, stegte shiitakesvampe og ærter med aromatisk skummet sauce og krydderurter.

Grillet bryst af gris i BBQ 228 kr.

Yakitorigrillet dansk gris med gulerødder, parfumeret gul karry og hvidløgsyoghurt. Sommersalater i vadovan med ristet hvidløg, sort lime og koriander.

Bøf af Jersey ribeye fra Himmerland 288 kr.

250-300g ribeye stegt i kryddersmør med marineret lyse løg og bagte løg i oksesauce. Friskhøvlet peberod og persille.

Sprøde pommes frites med timian og paprika med aioli 48 kr. 

Skøn sommersalat i cæsardressing med sprøde grøntsager, croutoner og citron 48 kr.

Desserter og oste

Udvalg af danske oste 138 kr.

3-4 slags velvalgte oste med chutney på grønne 

tomater og maltknækbrød.

Friske hindbær 88 kr. 

Intens karamelchokolade med vanilje og citrus, 

ristede hasselnødder, små financiers og vaniljecreme.

Danske rabarber 88 kr.

Mousse med hvid chokolade og indlæg med rabarberkompot. Sprøde kakao flager, Sable kiks og mandler. 

Chef's choice – 2 retter 298 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet.

Tilkøb: Havfrisk fisk som hovedret + 50 kr.

Chef's choice – 2 retter inkl. drikkevarer 418 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet inkl. to glas velvalgte vine.

Chef's choice – 3 retter 618 kr.

Tre retter med inspiration fra køkkenet, samt et glas bobler, lette snacks, to glas velvalgte vine og en kop kaffe/the til desserten

.