Spring til hovedindhold

Spisebaren (a la carte)

Gastronomisk forkælelse der skaber magi i hverdagen.

.

I Spisebaren får du a la carte i nordisk bistrostil. Her skaber vi gourmet baseret på nutidige, “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring.

Vælg mellem lette snacks eller mere fyldige retter, afhængigt af din appetit.

Spisebaren er placeret på etage 0 ved indgangen til restauranten. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde på vores hyggelige udendørs terrasse foran restauranten mod Limfjorden.

Se restaurantens åbningstider her.

.

Menu

Den gode start

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Tilkøb: et glas bobler/ en Gin & Tonic + 90 kr.

Lettere retter og snacks

Saltede snacks

Kartoffelchips, mandler og øko. oliven 38 kr.

Sprøde hønsechips m. svamperemoulade 38 kr.

3 stk. Gillardeau østers classic 148 kr.

Briochetoast - Sherryvinaigrette - Grillet citron.

3 slags Gillardeau østers 188 kr.

Syrnet fløde med frisk peberrod og æble.
Lime/ østerssauce med agurk og crouton.
Grillet citrus vinaigrette med olivenolie og peber.

30 g. Caviar fra Prunier "Gold" Classique 498 kr.

Fed cremefraiche - Rødløg - Smørstegte blinis. 

Sprødstegt fladbrød 208 kr.

Kartoffelcreme og lufttørret skinke – fra verdens bedste skinke producent Josélito – med ristede valencia mandler, små syltede sager og revet saltet ost.

Solmodne tomater 158 kr.

Salat af smukke danske tomater med burrata fra La Treccia, røgsaltede mandler, saltsyltede citroner, Laur Medrano olivenolie, sorte Kalamata oliven og frisk basilikum

Rå-grillet fladfisk 158 kr.

Grillet fisk direkte fra Hanstholm i grøn karry, parfumeret yoghurt med frisk lime og mynte. Luftig salat af øko. squash med limeskal og olivenolie. 

Kantareltoast med jomfruhummer 248 kr.

Smørstegt brioche med kantarelcreme med skalotteløg, persille og citrus. Sprødstegte jomfruhummerhaler og grønne krydderurter.

Rørt oksetatar af dansk Jersey 158 kr.

Rørt friskhakket okse med syltede sager, æggeblomme fra Dronninglund slot og tomatcreme. Sprød maltflage og lette salater med friskhøvlet peberrod.

Større retter og sides

Danske sommerkål 158 kr.

3 slags veltilberedte sommerkål i forskellige tilberedninger med sprøde maltflager, syltede sager, Faunas kimchi, citrus og luftig purløgssauce. 

Friskfanget Hanstholmfisk 228 kr.

Nænsomt tilberedt frisk fisk fra auktionen i Hanstholm (spørg betjeningen) med skønne grøntsager fra Lenes gård i let fiskeveloute med dild og Dijonsennep. Dertil sprød sommersalat og krydderurter.

Helgrillet fransk poussin 228 kr.

Udbenet majs-poussin grillet på yakitori, penslet med fyldig BBQ på grønne tomater. Sauce på bagt peber og mandler. Marineret hjertesalat, grillet majs og parfumeret urter.

Tournedos a la Fauna 328 kr.

Bøf af dansk Jersey-mørbrad på smørstegt ølandsbrød med ragoutsauce fyldt med røget marv, nye løg, selleri og persille.

Sprøde pommes frites med timian og paprika med aioli 48 kr. 

Skøn sommersalat i cæsardressing med sprøde grøntsager, croutoner og citron 48 kr.

Desserter og oste

Udvalg af danske oste 138 kr.

3-4 slags velvalgte oste med chutney på grønne tomater og maltknækbrød.

Sensommerbær 88 kr. 

Udvalg af smukke sensommerbær, marineret i mørk rom og vanilje. Luftig mousse med mælkechokolade og orange. Bærsorbet, kakao-financier og knas.

Danske rabarber 88 kr.

Mousse med hvid chokolade og indlæg med rabarberkompot. Sprøde kakao flager, Sable kiks og mandler. 

Chef's choice – 2 retter 298 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet.

Tilkøb: Havfrisk fisk som hovedret + 50 kr.

Chef's choice – 2 retter inkl. drikkevarer 418 kr.

To retter med inspiration fra køkkenet inkl. to glas velvalgte vine.

Chef's choice – 3 retter 618 kr.

Tre retter med inspiration fra køkkenet, samt et glas bobler, lette snacks, to glas velvalgte vine og en kop kaffe/the til desserten

.