Brunch
Sæt dig til rette i restaurantens øverste etage, og mærk roen falde over dig, når vi forkæler dig med vores prisvindende lørdagsbrunch.
Menu
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Buffet
Ved ankomst serverer vi en lille rørt yoghurt med friskslynget honning, lækre friske bær og havreknas.
Sprød toast med kogt krydderskinke og Arla Unika ost
Koldrøget færøsk laks på rugbrødscrouton med aromatisk creme og karse
Sprød kroket af dansk vildt med syltede rødløg chilimayo og forårsløg
Hjerteblad med spicy avokadosalat med croutoner og revet vesterhavsost
Grillet zucchini med friskost med ristede mandler og oliven
Tuntatar med sesam soya og sprøde nudler
Blødkogt æg med flagesalt
Røræg med ristede vildsvinepølser og frisk purløg
Lun leverpostej med bacon fra Aalbækslagteren og stegte svampe
Marmelade med skovbær og bora-bora vanilje
Røget inderlår af Nordjysk dådyr
Spegepølse af lokalt skudt vildt med cornichons
Friskskåret sortfodsskinke med oliven
Udvalg af oste fra Arla unika med knækbrød og abrikospure
Lun smørstegt belgisk vaffel med vaniljecreme og karamel
Smørbagt pain au chocolat
Smørbagt croissant
Solsikkerugbrød med synet kerner og mørk malt
Smør fra Arla Unika
Kolde og varme drikke
Appelsinjuice eller koldpresset æblejuice
Kaffe eller te
Varm chokolade
Espresso
Cortado
Cappuccino
Caffè Latte
Cava
Petit Albert Cava
Mimosa
Petit Albert Cava/Appelsinjuice