Lianne La Havas

Den engelske soulsanger, sangskriver og guitarist Lianne La Havas er klar til at tage publikum med storm, når hun for første gang besøger Musikkens Hus og præsenterer musik fra sit nyeste album.

Liannelahavas MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 320 - 405
Afholdt

For at præsentere dig for bredere, nyere musik anbefaler Musikkens Hus én koncert hver måned, som bare skal ses, høres og opleves live! Spring ud i en ny koncertgenre - vi garanterer den højeste, kunstneriske kvalitet.

Soulsangerinden Lianne La Havas er Månedens Must Hear, fordi hendes musik og seneste album er inspireret af alt det, vi har brug for at lære meget mere om ovenpå social afsavn og distance; nemlig kærlighed, tab og genfødsel.

Engelske Lianne La Havas har haft medvind, siden hun debuterede tilbage i 2012. Sidste år genopstod hun atter for alvor i vores musikalske bevidsthed, da soulsangerinden udgav den følelsesmæssige soulperle ’Bittersweet’ og senere ’Paper Thin’ og ’Can’t Fight’, som er en del af det nyeste album 'Lianne La Havas', der har været med til at sætte Lianne La Havas fast på det kulturelle kort i 2020.

'Lianne La Havas' er Lianne La Havas’ tredje album og sangerindens første i fem år, som markerer en ny æra for den britiske kunstner. Når Lianne La Havas for første gang besøger Musikkens Hus i efteråret, er hun klar til at tage publikum med storm og invitere på en musikalsk rejse bestående af kærlighed, tab og genfødsel.

Den selvtillid, som La Havas gennem årene har dyrket både personligt og kunstnerisk, kommer til udtryk i albummet 'Lianne La Havas', som publikum kan glæde sig til at få en bid af i Musikkens Hus.

Play

Lianne La Havas - Bittersweet | A COLORS SHOW

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.