Minikoncert: Nana Jacobi

Interview med Nana Jacobi og Louise Reumert efterfulgt af minikoncert 

DG Hjemmeisde 13
Se spilletider
Afholdt

Om Nana Jacobi
Nana Jacobi besidder en bred vifte af talenter som både pop-artist, sangskriver, filmkomponist og musikalsk iværksætter. Nana Jacobi er især kendt som CEO og grundlægger af koncertprojektet HUN SOLO – et prisbelønnet koncertformat, der har til formål at sætte fokus på kvindelige musikere med henblik på at påvirke kønsbalancen i en musikbranche, der i høj grad er domineret af mænd.

I februar 2021 udkom Jacobi med sit første dansksprogede album Magnet Sky, som blev taget varmt imod af anmelderne. Den danske sangerinde er tidligere blevet beskrevet som at bevæge sig i et musikalsk univers med referencer til blandt andre Billie Eilish, Björk og Lana Del Rey.

Om Louise Reumert
Louise Reumert er journalist; tv-programudvikler, digital mediespecialist, redaktør og tv-tilrettelægger. Hun har været ansat hos DR igennem 17 år og har brilleret som nyhedsreporter, tilrettelægger, redaktør og studievært hos blandt andet P1, P2, P3, DR1 og DR2. Senest som redaktør på Clement i Amerika på DR2. Sidenhen er Louise gået selvstændig med kommunikationsbureauet FUSE, der arbejder med eksekvering af kommunikation og forretningsstrategi. Derudover fungerer Louise som moderator ved konferencer og webinarer. Louise Reumert er uddannet cand.comm. i antropologi og kommunikation ved Roskilde Universitet i 2005.

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.