Reception FN's Verdensmålsudstilling

I forlængelse af FN's Verdensmålsudstillingen blænder vi op for en minikoncert med de to klassiske musikere, Evdokia Ershova (Aalborg Symfoniorkester) og Vita Panomariovaite.

DG Hjemmeisde 6
Se spilletider
Afholdt

Om Evdokia Ershova og Vita Panomariovaite
I forlængelse af FN's Verdensmålsudstillingen blænder vi op for en minikoncert med de to klassiske musikere, Evdokia Ershova (Aalborg Symfoniorkester) og Vita Panomariovaite. De to artister har været musikalske partnere siden 1998, hvor de studerede på Guildhall School of Music and Drama i London.

Evdokia Ershova er oprindeligt fra St. Petersburg, og i en alder af blot syv år begyndte hun at spille violin. I dag udgør hun en del af orkestret i Aalborg Symfoniorkester, hvor hun spiller bratsch. Vita Panomariovaite er en prisvindende pianist fra Litauen og har optrådt i store dele af verden med blandt andre Guildhall Symphony Orchestra.

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.