The Script

Glæd dig til at opleve verdenskendte The Script, når det irske pop- og rockband indtager Musikkens Hus med ny musik og gamle storhits.

MH Thescript 1080X1920
Se spilletider
DKK 400 - 500
Afholdt

I slut 00’erne og start 10’erne skød irske The Script det ene hit ud efter det andet og fyldte koncertarenaer og spillesteder over hele verden med klassikere som "Hall of Fame", "The Man Who Can't Be Moved", "Breakeven" og "Superheroes".

Efter mere end 6 milliarder streams, 10,8 millioner albumsalg og 12 millioner månedlige Spotify-lyttere udgav The Script i efteråret 2019 pop- og rockbandets sjette album med titlen ‘Sunsets & Full Moons’.

På mange måder føles 'Sunsets & Full Moons' som en efterfølger til bandets debutalbum ’The Script’ fra 2008, hvor fokus er den inkluderende og opløftende sangskrivning, der i sin tid hjalp The Script med at blive et verdenskendt band med en solid fanbase verden over.

Nu kommer The Script-trioen bestående af Danny O'Donoghue, Mark Sheehan og Glen Power til Danmark og besøger Musikkens Hus, hvor publikum kan glæde sig til at skråle med på bandets imponerende bagkatalog med nye og gamle pop- og rockhits.

Play

The Script - The Last Time (Official Video)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.