Avishai Cohen Trio

Avishai Cohen Trio @Shamrockraver AB 20230204 14
Se spilletider
Køb billet

I løbet af de sidste femogtyve år er den internationalt anerkendte bassist, sanger og komponist Avishai Cohen vokset til at blive en af sværvægterne inden for nutidig jazz, med en katalog, der kan konkurrere med selv de mest legendariske i jazzens verden... og derudover.

Hans fængslende liveoptrædener, unikke lyd og musikalske udsagn er nu bredt kendt i hvert et hjørne af verden, hvilket tiltrækker store livepublikummer, lyttere og passionerede fans. Cohens musik har formet og påvirket mange.

”I dag kendt som en unik komponist og musikinfluencer uden grænser.”

Med sin nye trio vil Cohen præsentere musik fra sit seneste fejrede trioalbum ”Shifting Sands” (hvilket udkom i maj 2022), som opfører helt nye originale kompositioner, sammen med fanfavoritter og repertoire fra hans omfattende musikbibliotek.

Shifting Sands fremhæver den særlige magi, som Cohens musik tilbyder: ”friske og ekspansive melodilinjer, diverse og sofistikerede rytmer og en musikalsk elegance, som kun han kan opnå.”

Cohen, som altid har skilt sig ud i fortiden som en stor promotor og opdager af nye, unge talentfulde musikere, bringer endnu en gang ekstraordinært talent med denne unge friske nye trio-konfiguration, Guy Moskovich på klaver og den unge israelske trommeslager Roni Kaspi.

Guy har været på Avishais radar i et par år, og som 26-årig har han allerede etableret sig som en af de mest efterspurgte pianister og komponister i sin unge generation i både Israel og New York City.

Roni Kaspi, født i Israel i juli 2000, blev for nylig uddannet fra Berklee College of Music, USA. Under lockdown tidligt i 2022 mødte hun Avishai Cohen, som hun optrådte virtuelt med på Facebook. Denne interaktion udviklede sig straks til en stærk musikalsk forbindelse, hvilket førte til, at hun blev inviteret til at partner op med Avishai på turné fra september 2020.

Forvent høje følelser og vidunderlige interaktioner mellem trioen og fans.

Vil du være en del af Klubben? Læs om de fordele du kan få som medlem af Musikkens Jazzklub 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.