Ray Chen & The Knights

Den står på violinmusik fra absolut øverste hylde, når taiwansk-australske Ray Chen, der blandt meget andet kan bryste sig af at have vundet The Queen Elisabeth Competition, gæster Musikkens Hus sammen med The Knights.

MH 1960X1250
Se spilletider
DKK 495 - 295
Køb billet

Ray Chen omdefinerer, hvad det vil sige at være klassisk musiker i det 21. århundrede. Med en scenetilstedeværelse, der forstærker og inspirerer det klassiske publikum og når ud til millioner gennem hans bemærkelsesværdige store online følgerskare, overføres Chens unikke musikalitet til et globalt publikum. Det ses også i kraft af hans samarbejde med de fremmeste orkestre og koncertsale over hele verden. I sommeren 2017 blev han signeret af Decca Classics efter tre anmelderroste albums på SONY, hvoraf det første, Virtuoso, modtog en ECHO Klassik Award.

Strad- og Gramophone-magasinerne har beskrevet Chen som en lysende stjerne i musikkens verden. Han figurerer på Forbes’ liste over de 30 mest indflydelsesrige asiater under 30 år, blandt andet for hans medvirken i den store online tv-serie, Mozart in the Jungle, for hans mangeårige partnerskab med Giorgio Armani, som designede coveret til hans Mozart-album, samt for hans optræden ved Frankrigs Bastilledag for 800.000 publikummer og Nobelpris-koncerten i Stockholm, som blev vist i hele Europa.

Om The Knights
The Knights er en gruppe eventyrlystne musikere, der ønsker at gøre op med den traditionelle orkesteroplevelse samt ophæve barrieren mellem publikum og musikken. De er drevet af en naturlig nysgerrighed og et legende fællesskab og inspirerer publikum med deres levende optrædener, som har rødder i den klassiske musik. Orkestret har turneret og indspillet med kendte solister som blandt andre Yo-Yo Ma, Dawn Upshaw, Béla Fleck og Gil Shaham. Derudover har de optrådt på verdens mest prestigefyldte scener, herunder Carnegie Hall, Tanglewood, Ravinia, The Kennedy Center og Wiener Musikverein.

Program
Colin Jacobsen: Kreutzings
Ludwig van Beethoven: Violin Sonata nr. 9, op. 47 'Kreutzer' (arr. Colin Jacobsen)
--
Anna Clyne: Shorthand
Leos Janácek: String Quartet nr. 1 'Kreutzer Sonata' (orch. Michael P. Atkinson)
Moravian/Slovakian Folk Songs (Trad. arr. Colin Jacobsen)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.