Se alle genrer
29.01.2022

Dicte & The Diamonds

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet, og lørdag den 29. januar kan du opleve hende hos os i Musikkens Hus, når hun, sammen med bandet The Diamonds, giver koncert i Intimsalen.
30.01.2022 Venteliste

Mew & Danmarks Underholdningsorkester

Sammen med 45 af landets ypperste, klassiske musikere fra Danmarks Underholdningsorkester gæster Mew lørdag d. 30. januar Musikkens Hus til et brag af en koncert, hvor du som publikum får mulighed for at opleve den skelsættende rocktrios store, symfoniske univers nå helt nye højder.
04.02.2022 Udskudt

Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester står skarpere end nogensinde før og er nu klar med en ny dansk turné i foråret 2022, som bringer dem til Aalborg og Musikkens Hus.
04.02.2022

Bent Fabricius-Bjerre Hyldestkoncert

Oplev Bent Fabricius-Bjerres magiske bagkatalog, når Bents musikalske venner hylder ham ved denne storslåede koncert i Nordjyllands smukkeste koncertsal.
05.02.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
06.02.2022 Ny

Mark Dixon & Christoffer Brodersen

Glæd dig til en eftermiddag, som byder på sang, guitarspil og masser af underholdning, når vi til februar blænder op for en gratis koncert med duoen, Mark & Christoffer, i de smukke rammer i Øvre Foyer.
08.02.2022 Udskudt

Emil Midé Erichsen - Kapret af Somaliske pirater

Kom og vær med når Emil Midé Erichsen vender tilbage til Aalborg med et nyt foredrag. Et foredrag om en jordomsejling der gik godt – og en anden jordomsejling der gik helt galt.
08.02.2022

Goldmund Quartet

Den unge tyske strygekvartet, Goldmund Kvartetten, blev grundlagt i 2009 i München af de fire nuværende medlemmer, Florian Schötz, Pinchas Adt, Christoph Vandory og Raphael Paratore, som kendte hinanden og musicerede sammen allerede i deres skoletid. Navnet er en allusion til den ene af hovedpersonerne i Hermann Hesses fortælling, Narziss und Goldmund.
10.02.2022

Andrew Lloyd Webber Musical Gala

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker, når en række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rejse i Musikkens Hus.
12.02.2022

Jazz at the Symphony - Claire Martin, Ginne Marker & Kenneth Dahl Knudsen

Velkommen til åbningen af Vinterjazz 2022, som byder på genhør med jazzens førstedame Claire Martin og to af morgendagens store stjerner: den lokale guitarist og sangerinde Ginne Marker og ildsjælen Kenneth Dahl Knudsen, omfavnet af Aalborg Symfoniorkester.
13.02.2022

Syng med Hr. Skæg

Der er dømt masser af fællessang samt sjove lege med tal, bogstaver og ord, når ingen ringere end Hr. Skæg fra Ramasjang indtager scenen i Koncertsalen til alletiders børnevenlige show.
17.02.2022

Maleren Leleux

Det bliver et glædeligt gensyn for både publikum og orkester, når François Leleux vender tilbage i rollen som dirigent for Aalborg Symfoniorkester.
18.02.2022 Aflyst

Colin Montgomerie

Den skotske legende Colin Montgomerie gæster eksklusivt Danmark og Norge og vil i sit foredrag tage publikum med ind i maskinrummet på sin imponerende karriere. Superstjernen ”Monty” lover samtidig at dele ud af tips og tricks, så alle tager hjem med styrket tro på deres eget golfspil.
19.02.2022 Aflyst

Balstyrko

Oplev et blandingsgods af tilbagelænet trip hop, traditionel, dansk visesang og esoterisk lyrik, når Balstyrko d. 19. februar giver koncert på scenen i Koncertsalen. Til lejligheden har den københavnske trio allieret sig med et stærkt musikalsk hold bestående af violinist Davide Rossi, trommeslager Jesper Elnegaard, Jakob Falgren på bas og Mads Hyhne på trombone.
20.02.2022

Chamber Orchestra of Europe

Til februar står den på klassisk for alle pengene, når vi i Musikkens Hus blænder op for en koncert med Chamber Orchestra of Europe fra London, som på aftenen vil fremføre værker af Mozart, Schumann og Beethoven.
24.02.2022

Karmen Rõivassepp Quartet

Der er sprød jazz på menuen i form af blandt andet reflekterende og humørfyldte rytmer, når Karmen Rõivassepp Quartet torsdag den 24. februar 2022 besøger os i Musikkens Hus, og vi blænder op for en koncert med den aarhusianske kvartet i Intimsalen.
25.02.2022

Bremer/McCoy

Den anmelderroste og prisvindende danske jazzduo, Bremer/McCoy, fortsætter i et utrætteligt tempo: Dette efterår udgiver de deres femte album, Natten, og til foråret lægger duoen, som består af bassisten Jonathan Bremer og pianisten Morten McCoy, vejen forbi Intimsalen i Musikkens Hus.
27.02.2022 Udskudt

The music of Les Misérables

Glæd dig til en storslået filmisk koncertbegivenhed, når musikken fra ’Les Misérables’ opføres af et stort orkester til udvalgte scener fra filmsuccesen i 2012. Det er på et stort biograflærred i Nordjyllands smukkeste koncertsal.
02.03.2022 Venteliste

Verdens Bedste Nikolaj

Mød landstræneren for de danske håndboldherrer i et unikt foredrag med Nikolaj Jacobsen. Du kommer helt tæt på manden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og vundet danskernes hjerter med sin store personlighed og exceptionnelle bedrifter som spiller og ikke mindst træner.
05.03.2022

Langsom lørdag - Slagtøj & fløjte

Kom ind og træk stikket ud og bare nyd musikken og tiden sammen med dit barn eller barnebarn til Aalborg Symfoniorkesters Langsom lørdag. Vi skal både lytte og lege sammen, og I får her mulighed for at opleve den klassiske musik og orkestrets musikere helt tæt på.
05.03.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
05.03.2022

Musikkens Beat præsenterer: Brimheim & Rebecca Lou

Rebecca Lou har slået sit navn fast på den danske musikscene med højoktan og slagkraftig rockmusik, og lørdag 5. marts 2022 indtager hun Intimsalens scene i forbindelse med en dobbeltkoncert med den dansk-færøske singer-songwriter Brimheim, der ligesom førstnævnte buldrer derudaf.
05.03.2022

Vocal Line

Et af verdens allerbedste a cappella-kor er fra Aarhus. I foråret 2022 drager Vocal Line på en omfattende musikhusturné, som bringer dem til Musikkens Hus i Aalborg.
07.03.2022

Benedetti, Elschenbroich & Grynyuk klavertrio

Den italiensk-skotske violinist, Nicola Benedetti, den tyske cellist, Leonard Elschenbroich og den Ukrainske pianist Alexei Grynyuk hører til den absolutte elite blandt deres generations internationale solister.
08.03.2022

Michelle Kristensen

Drop den dårlige samvittighed og gør sundhed simpelt - Inspirerende aften med Danmarks ukronede sundhedsdronning, Michelle Kristensen
10.03.2022

Beethoven - Eroica

Den lettiske violinist Baiba Skride har, siden hun i 2001 vandt den prestigefyldte Queen Elisabeth konkurrence, etableret sig som én af sin generations førende violinister. Sammen med Aalborg Symfoniorkester og Hans Graf vil Skride tage os med gennem Beethovens virtuose og vidunderlige koncert.
11.03.2022 Ny

Joyce DiDonato: EDEN

Til marts slår vi dørene op til en storslået oplevelse med den internationale stjernesopran Joyce DiDonato, der sammen med det italienske orkester Il Pomo d'Oro lægger vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus i forbindelse med en stor verdensturné.
13.03.2022

Formel 1 optakt 2022

Den står på fascinerende anekdoter og nørdede detaljer, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen til marts besøger Musikkens Hus, og vi blænder op for foredraget Formel 1 optakt 2022 – en eftermiddag i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi.
17.03.2022

Nordiske toner

Ved denne koncert får Aalborg Symfoniorkester besøg af fire fantastiske solister på horn, basun, trompet og tuba, hvor flere har været tilknyttet et af verdens bedste orkestre, Berlinerfilharmonikerne. Den danske Ole Schmidt er bedst kendt som dirigent, men var også en blændende komponist, og vi vil i musik af Schmidt få lejlighed til at høre messingspil på allerhøjeste niveau.
19.03.2022

Pro Musica: Lyse lækkerier og barok der svinger

Kom tæt på orkestermusikerne i mindre besætning eller som solister i værker, der står deres hjerter nær. Pro Musica er ensembler fra alle hjørner af Aalborg Symfoniorkester og enkelte gæstemusikere.
19.03.2022 Ny

Sorten Muld

Vi glæder os til at præsentere det danske band Sorten Muld, som med deres kombination af skandinavisk folkemusik og elektronisk musik kommer til at fylde Intimsalen med en ny bevægende lyd af Norden.
20.03.2022

Al Gore: Climate Crisis and Solutions

Den tidligere amerikanske vicepræsident og modtager af Nobels fredspris, Al Gore, gæster helt eksklusivt Musikkens Hus søndag den 20. marts 2022 kl. 17.30 som hovedtaler i forbindelse med festivalen, Demokratiets Genklang.
20.03.2022 Ny

Emel Mathlouthi

Vi er stolte over at præsentere den tunesisk-amerikanske singer-songwriter Emel Mathelouithi i Intimsalen d. 20. marts når vi endnu engang afholder festivalen Demokratiets Genklang. Inspireret af revolutionerende kunstnere som Sheikh Iman, Bob Dylan, Joan Baez m.m. er Emel Mathelouithi blevet en prominent stemme i kampen mod det undertrykkende styre hun selv er opvokset under i Tunesien.
22.03.2022 Få tilbage

Gry Jexen

At skrive kvinderne ind i historien har været Gry Jexens mission i mange år, og hun arbejder aktivt med at skrive kvinderne ind i historien på en moderne, underholdende og positiv måde. Glæd dig til et øjenåbnende og historisk foredrag, hvor du bliver klogere på kvindelige forbilleder og kvinders historie. 
23.03.2022

LAN Trio

Til marts blænder vi op for alletiders jazzoplevelse i Intimsalen, når de storslåede musikere fra Lan Trio gæster Musikkens Hus og giver koncert. Det musikalske omdrejningspunkt bliver trioens seneste album, Atlântico, fra 2020, som indeholder både smuk folkesang og kraftfuld afrikansk groove.
24.03.2022

The Sound of Climate - Ekstrakoncert

Kan vi gennem musikken sende et budskab om klimaforandringer? Det er præcis, hvad The Sound of Climate sigter mod i denne 60 minutters koncert. 
24.03.2022

The Sound of Climate

Kan vi gennem musikken sende et budskab om klimaforandringer? Det er præcis, hvad The Sound of Climate sigter mod i denne 60 minutters koncert. 
26.03.2022 Få tilbage

Eivør

Det bliver intenst og nærværende, når den færøske stjerne med den store stemme giver koncert i Musikkens Hus. Glæd dig til at opleve Eivør med både velkendte og helt nye sange.
26.03.2022

Gate to nature - Alex Høgh Andersen & Malte Ebert

Oplev Gate To Natures to seje naturambassadører, skuespiller Alex Høgh Andersen og musiker Malte Ebert, når de gennem foredrag, fernisering og musik giver et unikt indblik i en vigtig naturmission i Kenya. 
28.03.2022 Udskudt

Rane Willerslev

Rane Willerslev er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Vi er derfor virkelig stolte og glade for, at det endnu engang er lykkedes os lave en sjælden foredragsaftale med Rane til marts 2022 i Musikkens Hus. 
28.03.2022 Få tilbage

Brinkmann og Kvamm

Simon Kvamm og Svend Brinkmann går for første gang på scenen sammen. De har nemlig et ønske om at finde svar på, hvad vil det sige, at være menneske i dag. 
28.03.2022 Ny

Henriette Søvind

Ømtålelige emner diskuteres, og livets udfordringer vendes, når vi til foråret blænder op for foredraget Det vi ikke taler om! med Henriette Søvind i Intimsalen.
29.03.2022

Morten Albæk

Efter totalt udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere endnu en mulighed for at opleve Morten Albæk live.
29.03.2022

Quatuor Diotima

Den franske strygekvartet Quatuor Diotima blev grundlagt i 1996 af fire studerende fra Conservatoire National Supérieure de Paris og har nu udviklet sig til en af de mest efterspurgte kvartetter på den internationale musikscene.
30.03.2022

Demenskor

Også dette forår kan demensramte og deres familie og venner tage del i Demenskoret og det helt særlige fællesskab om musikken.
30.03.2022 Få tilbage

Carpark North & Danmarks Underholdningsorkester

Carpark North og det symfoniske kammerorkester fra Danmarks Underholdningsorkester tager førstnævntes eksplosive larger than life-univers til helt nye højder, når de til næste forår sammen lægger vejen forbi Koncertsalen i Musikkens Hus i forbindelse med en større danmarksturné.
31.03.2022

Porra & Sibelius

Den store finske komponist Sibelius er med sin smukke musik, der ofte folder sig ud i rolige og organiske bølger, blevet det finske musiklivs ubestridte konge. Ved denne koncert bliver der mulighed for at høre Sibelius’ oldebarn Lauri Porra folde sit meget alsidige musikalske talent ud - både som komponist og solist i sin egen koncert for el-bas og orkester.
01.04.2022

Guldimund

Parforholdets kriser og kampen for at blive sammen danner ramme om koncerten med Guldimund, som til foråret er klar til at bjergtage publikum i Intimsalen med sin signifikante vokal og rørende tekster.
02.04.2022

Dyrenes Karneval

Saint-Säens komponerede egentlig Dyrenes Karneval for sjov – og dét er den! En løve, der marcherer, en cancan i skildpaddefart og en elefant, der forsøger at danse vals er bare nogle af de ting, I skal glæde jer til at høre til denne koncert.
02.04.2022

Pro Musica: Det syngende horn med venner

Kom tæt på orkestermusikerne i mindre besætning eller som solister i værker, der står deres hjerter nær. Pro Musica er ensembler fra alle hjørner af Aalborg Symfoniorkester og enkelte gæstemusikere.
02.04.2022

Troels Gustavsen

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra, og lørdag den 2. april gæster den danske singer-songwriter os i Musikkens Hus, hvor han giver koncert i Intimsalen.
03.04.2022

Musikkens Fællessang med Skørpingkoret

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.
03.04.2022 Udskudt

Tina Dickow

Vær blandt de første til at høre Tina Dickows nye numre live, når den danske singer-songwriter gæster Musikkens Hus i Aalborg med sit første dansksprogede album.
04.04.2022

Den sidste Tour – Foredrag med Leth & Mader

I 14 år var Jørgen Leth og Jørn Mader nærmest synonym med Tour de France. Nu tager det ikoniske makkerpar på deres sidste Tour sammen. Foredraget omhandler både Leth & Maders kærlighed til cykelsporten, deres lange venskab og deres personlige nedture. Og det hele bliver krydret med masser af anekdoter fra turene rundt i Frankrig.
06.04.2022 Få tilbage

Bjørn Eidsvåg

Onsdag den 6. april lader vi os fortrylle af reflekterende og bevægende tekster samt smukke melodier, når den norske trubadur Bjørn Eidsvåg lægger vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus i forbindelse med en danmarksturné og giver koncert i Intimsalen.
07.04.2022

Dalene & Nielsen

Den unge svensk/norske violinist Johan Dalene begejstrede hele den danske musikscene, da han i 2019 kom, spillede og sejrede i Carl Nielsen konkurrencen i Odense. Nu er chancen for at høre den unge violinist udfolde sit talent i Nielsens skønne violinkoncert.
09.04.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
09.04.2022

Mikael Wiehe

Der er lagt i kakkelovnen til en afskedskoncert af de helt store, når den folkekære svenske musiker, komponist og poet, Mikael Wiehe, lørdag den 9. april 2022 lægger vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en større skandinavisk turné, der rundes af på dansk grund og blandt andet inkluderer en optræden hos os i Koncertsalen.
13.04.2022

Påskekoncert

19.04.2022

Eske Willerslev

Glæd dig til fascinerende historier og en sjælden mulighed for at opleve den verdensberømte DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev live i Musikkens Hus.
19.04.2022

Pernille Aalund & Kim Boye: Den Mentale Kriger og parforhold

Kom til en sprudlende, provokerende og hudløs ærlig aften med to skønne mennesker der bestemt ikke er enige i alt, men som giver plads til forskelligheden og dyrker den.
20.04.2022

Judith Rothenborg

Bliver vi for gamle til at udforske livet og kræve alt af det? For gammel til at finde den store kærlighed, flirte og til at have sex? Nej, aldrig i livet ifølge den farverige, underholdende og hudløse ærlige skuespiller Judith Rothenborg! 
21.04.2022

Stine Bramsen

En af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist: Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med en solokarriere, og den 34-årige sangerinde har for nylig udgivet singlen What I Want You To Do. Nu annoncerer hun tre koncerter, heriblandt en i Musikkens Hus torsdag den 21. april, hvor publikum for første gang får mulighed for at opleve det nye materiale live.
22.04.2022

Carion Blæserkvintet

Blæserkvintetten Carion blev dannet i 2002 af fem virtuose blæsere, som havde en ambition om at forny koncertformen i retning af noget mere levende og nærværende. Nodepulte og stole er fjernet, og de fem musikere optræder stående og gående i en koreografi, der afspejler den tematiske og rytmiske struktur i værkerne, så musikken fremstår kropslig og visuelt nærværende.
23.04.2022

Mads og A-holdet

Oplev det populære og dilemmaløsende podcastformat Mads og A-holdet live fra scenen i Koncertsalen, når Mads Steffensen og co. til foråret gæster Musikkens Hus.
27.04.2022

Demenskor

Også dette forår kan demensramte og deres familie og venner tage del i Demenskoret og det helt særlige fællesskab om musikken.
27.04.2022

Anette Prehn

Gruppepres, tavshedskultur og lemmingeeffekt. Socialpsykologien viser os de fælder – men også muligheder – der opstår, når mennesker er i samspil med hinanden. Foredraget vil vise dig, hvad fælderne er for børn og unge, og hvordan du hjælper dem med at træffe mere værdibaserede valg. Det er – på vanlig Anette Prehn-vis – konkret, jordnært og let at bringe i anvendelse.
28.04.2022

Greven af Luxembourg

Det bliver en festforestilling for og med publikum, når Den Jyske Opera fejrer 75 års fødselsdag i Franz Lehárs vittige og charmerende operette-univers. Her fortryller Lehár os i sin udødelige operette Greven af Luxembourg. 
28.04.2022

Baal

Baal har i de seneste 25 år markeret sig om et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af en uforlignelig vokal, og torsdag den 28. april har vi fornøjelsen af Bjørn Fjæstad og co. i Musikkens Hus, når de indtager Intimsalens scene i forbindelse med gruppens The Quiet Session-turné.
02.05.2022

Lola Jensen & Morten Resen

Du kan se frem til en humoristisk aften for forældre med børn i alle aldre. Lola Jensen og Morten Resen vil i deres foredrag finde balancen mellem kærlighed og klapvogne - parforhold og pæremos - candle-light-middage og madpakker!
02.05.2022

Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg er en af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og forfatter til bestselleren "Gopler ældes baglæns". En forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring kan opleves i Nicklas foredrag, der også byder på konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.
03.05.2022

Yellowjackets & WDR BIG BAND

Det anerkendte amerikanske jazzensemble Yellowjackets lægger, sammen med WDR Big Band, vejen forbi Musikkens Hus 3. maj 2022 til en koncert, der centrerer sig omkring førstnævntes 25. studiealbum, Jackets XL fra 2020, og hvorpå det suveræne bigband fra Köln i Tyskland bidrager med en ny, dynamisk lyd.
04.05.2022 Få tilbage

Den ultimative forbrydelse - Drabet

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.
05.05.2022

Mesterværkernes aften

Koncerten indledes med velklingende og festlig musik for stort messingensemble af Richard Strauss. Aalborg Symfoniorkesters egne blændende træblæsere og hornist får lov at udfolde deres skønne musikerskab i Mozarts legende Sinfonia concertante. Efter pausen bliver Aalborg Symfoniorkester, med assistance fra studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, for alvor udfordret i Strauss’ virtuose orkesterværk Don Juan.
06.05.2022 Få tilbage

Tobias Dybvad

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet? Det spørgsmål stiller Tobias Dybvad i sit nye standupshow Levemand, som du kan opleve i Musikkens Hus til maj 2022. Showet hylder det positive livssyn og bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.
06.05.2022

The Sandmen

The Sandmen fortsætter rækken af koncerter fra 2021 med nye koncerter i foråret 2022, og fredag den 6. maj lægger det danske rockband vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en turné og indtager scenen i Intimsalen.
06.05.2022

Tobias Dybvad - Ekstrashow

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet? Det spørgsmål stiller Tobias Dybvad i sit nye standupshow Levemand, som du kan opleve i Musikkens Hus til maj 2022. Showet hylder det positive livssyn og bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.
07.05.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
07.05.2022

Pro Musica: En fløjte og mange strenge

Kom tæt på orkestermusikerne i mindre besætning eller som solister i værker, der står deres hjerter nær. Pro Musica er ensembler fra alle hjørner af Aalborg Symfoniorkester og enkelte gæstemusikere.
08.05.2022

Musikkens Fællessang med Støvringkoret

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.
08.05.2022

Linde på Bjerget

Der er i den grad lagt i kakkelovnen til en farverig og uforudsigelig aften med sang, sjov, kostumer og dans, når Sofie Linde og Rasmus Bjerg søndag den 8. maj indtager de skrå brædder i Koncertsalen, og publikum kan se frem til en sand teaterbuffet bestående af lidt af hvert.
09.05.2022 Få tilbage

Jørgen Skouboe Møller

Vi kender Jørgen Skouboe Møller fra blandt andet udsendelserne Nak & Æd, hvor han og hans tro følgesvend Nikolaj Kirk afprøver deres spejderfærdigheder og kogekunst og samtidig får stillet deres eventyrlyst. Du har nu en sjælden mulighed for, at træffe Jørgen og komme bag om scenerne vi kender fra TV.
10.05.2022

Verdens bedste cykelhold

I dette eksklusive foredrag vil humørbomben og vejkaptajnen, tyske Jens Voigt, tempomaskinen og klassikerkongen fra Schweiz, Fabian Cancellara, og de luxembourgske brødre, klatrerne Andy og Frank Schleck sammen med den tidligere holdejer, Bjarne Riis, sætte lup på nogle af de mest succesfulde år i holdets historie.
11.05.2022 Udskudt

Pia Callesen

Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien - Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.
12.05.2022

Graf & Sjostakovitj - Sæsonafslutning

Ved denne sæsonafslutning kommer vi til at opleve to franske komponisters værker fra deres sidste tid. Den erfarne Messiaen skriver sin hyldest til Mozart, Un Sourire (Et smil), i et enkelt, legende og gennemsigtigt tonesprog med flotte fugleimitationer fra slagtøjsgruppen. Dutilleux’ to sangcyklusser, Correspondences og Le temps l’horloge (Tidens gang), er begge klangligt raffinerede værker, som kredser om livets centrale spørgsmål og bringer en vigtig opfordring til at leve livet.
15.05.2022

Naturally 7

Søndag den 15. maj står den på a cappella i absolut verdensklasse, når Naturally, som udgøres af ”Ricky” Lee Ricardo Cort, Rod Eldridge, Kelvin “Kelz” Mitchell, Sean Simmonds, Dwight Stewart, Roger Thomas og Warren Thomas, giver koncert i Musikkens Hus.
16.05.2022 Venteliste

Jeanette Varberg

Med afsæt i sin bestseller 'Viking - Ran, ild og sværd' tager Jeanette Varberg os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode: Vikingetiden.
17.05.2022

Nils Villemoes

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. 
18.05.2022

Chris MacDonald

Efter udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.
19.05.2022

Preben Elkjær

Foredrag med hele Danmarks målkonge nr. 1 i Koncertsalen i Musikkens Hus
21.05.2022 Venteliste

Gregory Porter

Én af vor tids største stemmer, den dobbelt GRAMMY-vindende, syngende sensation Gregory Porter kommer til Danmark. Oplev ham i Musikkens Hus i Aalborg til foråret.
23.05.2022

Brad Melhdau Trio

Den står på jazz fra øverste hylde, når den storslåede Brad Mehldau Trio, som udgøres af pianist Brad Mehldau samt trommeslager Jeff Ballard og bassist Larry Grenadier, mandag den 23. maj 2022 gæster Musikkens Hus og giver koncert i Intimsalen.
24.05.2022

Demenskor

Også dette forår kan demensramte og deres familie og venner tage del i Demenskoret og det helt særlige fællesskab om musikken.
25.05.2022

Aalborg Symfoniorkestrets sæsonpræsentation 2022-2023

Denne aften byder 1. gæstedirigent Michael Schønwandt og Aalborg Symfoniorkester indenfor til en aften med musikalske smagsprøver på sæson 2022-2023.
25.05.2022 Få tilbage

Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester står skarpere end nogensinde før og er nu klar med en ny dansk turné i foråret 2022, som bringer dem til Aalborg og Musikkens Hus.
04.06.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
13.06.2022

Thomas Vinterberg & Thomas Bo Larsen TALK

To af Danmarks helt store filmpersonligheder mødes til en samtale om film, deres karrierer og tætte samarbejde gennem tiden - senest med Druk, der modtog en Oscar for Bedste Internationale Film. Sammen med aftenens vært, filmanmelder og -journalist Ann Lind Andersen, tager Thomas Vinterberg og Thomas Bo Larsen dig med bag filmlærredet, tæt på deres venskab og syn på hinanden og selvfølgelig også ind i det filmunivers, der har præget dem begge.
18.06.2022

Video Games In Symphony

Aalborg Symfoniorkester tager dig med på et musi­kalsk eventyr, når vi med Video Games in Symphony hylder den fantastiske musik, der er med til at for­tælle og forstærke gribende historier.
23.06.2022

Sankthans koncert med Dreamers Circus

Traditionen tro fejrer vi igen sankthans med en magisk sommerkoncert med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus.
13.08.2022

Lukas Graham

Måske nogle kan huske en af Lukas Grahams første koncerter i Aalborg på Viva La Revolution i Maren Turis Gade tilbage i 2011, hvor man stod så tæt på det unge band, at duften af deres drive, musikglæde og ambitioner fyldte det intime lokale. Nu er det danske hitorkester blevet et verdensomspændende fænomen, og tager i 2022 Danmark rundt på tour. Her venter der publikum en ganske unik oplevelse med et set-up, der tager udgangspunkt i en 360°-scene og et imponerende visuelt design.
23.08.2022

Thomas Bjørn

Triumfen på Le Golf National i 2018 er omdrejningspunktet i dette eksklusive foredrag, hvor Thomas Bjørn for første gang tager gæsterne med helt ind på hotelværelserne, til taktikmøderne og i sine tanker og dispositioner op til og på vejen mod sejren over de amerikanske favoritter.
05.09.2022

Rane Willerslev

Rane Willerslev er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Vi er derfor virkelig stolte og glade for, at det endnu engang er lykkedes os lave en sjælden foredragsaftale med Rane til marts 2022 i Musikkens Hus. 
06.09.2022

Håndboldens guldalder

Glæd dig til en aften i selskab med håndboldlegenderne Lars Christiansen, Jesper Nøddesbo, Joachim Boldsen, Lasse Svan og Camilla Andersen. De gav os den ægte vare ude i hallerne, og når vi i milliontal fulgte dem ved tv-skærmene. Nu giver de et eksklusivt indblik i håndboldens guldalder, som for altid vil være printet ind i vores hukommelse.
14.09.2022

Lisa Ekdahl

Der er lagt i kakkelovnen til en musikalsk oplevelse af de helt store, når den Grammy-vindende sanger og sangskriver, Lisa Ekdahl, aflægger Aalborg besøg og giver koncert i Musikkens Hus.
20.09.2022 Ny

Daniel Rye

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangenskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.
05.10.2022

Hella Joof

'Mit liv som hun' er titlen på Hella Joofs nye, sprudlende foredrag – og du kan roligt glæde dig til en sjov og tankevækkende aften i Musikkens Hus' smukke Koncertsal.
06.10.2022

To mikrofoner og en stak vinyler

Den står på masser af musik-nørderi og personlige fortællinger i lange baner, når vi i Musikkens Hus til næste efterår blænder op for det populære talkshow To mikrofoner og en stak vinyler med Carsten Holm og Flemming Møldrup, som finder sted i Intimsalen.
11.10.2022

Mikkel Beha

I dette helt nye fascinerende foredrag tager Mikkel Beha dig med ud på hele sit livs rejse. Mikkel medbringer et overflødighedshorn af billeder, film - og lydklip, der aldrig har været vist før. Både fra sin far Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter. Og du bliver taget med under og over overfladen på vores smukke, men også hårdt prøvede klode. 
12.10.2022 Få tilbage

Johnny Madsen

De fleste danskere har oplevet Johnny Madsen på mindst én af landets mange musikscener. Nu debuterer han endelig på foredragsscenen! Glæd dig til anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere. Men hør også om nogle af Johnny Madsens skæve vinkler, holdninger, hans maleri og meget mere.
26.10.2022 Ny

En aften med Sigurd Barrett

Den folkekære entertainer og forfatter Sigurd Barrett byder på en eksklusiv musikalsk foredragsrække for det voksne publikum, hvor han med udgangspunkt i sit eget liv taler om medmenneskelighed, lykke, livsglæde og store dilemmaer.
28.10.2022 Ny

Lydmor

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropopshow, og drager nu på tour i en anderledes og afdæmpet udgave, som kan opleves når hun indtager Intimsalen den 28. oktober 2022.
30.10.2022 Venteliste

Tina Dickow

Vær blandt de første til at høre Tina Dickows nye numre live, når den danske singer-songwriter gæster Musikkens Hus i Aalborg med sit første dansksprogede album.
07.11.2022

Pia Callesen

Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien - Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.
09.11.2022 Ny

Ann E. Knudsen

Med udgangspunkt i neurovidenskab forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Du vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan du udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.
11.11.2022

BBYBITES

Den talentfulde sangerinde Bbybites lagde året ud som P3’s Uundgåelige og med Voice Choice-singlen ’Bby’, som gik direkte i hjerterne på fansene. Nu er sangerinden klar til at indtage Musikkens Hus og invitere publikum ind i sit energiske og følelsesmæssige univers.
25.01.2023

The music of Les Misérables

Glæd dig til en storslået filmisk koncertbegivenhed, når musikken fra ’Les Misérables’ opføres af et stort orkester til udvalgte scener fra filmsuccesen i 2012. Det er på et stort biograflærred i Nordjyllands smukkeste koncertsal.
08.03.2023

Emil Midé Erichsen - Turen går mod nord

Kom og vær med når Emil Midé Erichsen vender tilbage til Aalborg med et nyt foredrag. Et foredrag om hans oplevelse højt mod nord - fra et område hvor meget få mennesker har været.