Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2 In Concert

Kalder alle Harry Potter-fans: Find kappen frem, og sving tryllestaven! Til december blænder vi op for Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2 in Concert – den sidste film i Harry Potter™-serien.

MH Hp7part2 1690X1250
Se spilletider
DKK 425 - 525
Køb billet

Oplev det magiske univers på det store lærred til et brag af en filmkoncert. Under ledelse af Timothy Henty spiller Aalborg Symfoniorkester Alexandre Desplats Grammy®-nominerede partitur til Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2. 

Filmen vises på storskærm i Koncertsalen med engelsk tale og danske undertekster, alt imens orkestret tager publikum med ind i Harrys sidste eventyr. Den Oscar®-vindende komponist Alexandre Desplat formår at skabe en episk og følelsesmæssig afslutning, der hylder ikke kun John Williams' velkendte temaer, men også Nicholas Hoopers sørgmodige musik i Harry Potter og Halvblodsprinsen™.

Siden vi i 2017 sikrede os rettighederne til at opføre filmkoncerter med Harry Potter™ i hele Skandinavien, har det været et kæmpehit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned, nu når vi igen kan invitere indenfor til en magisk oplevelse.

Om filmen
I den episke finale står Harry, Ron og Hermione over for deres hidtil største opgave, da de skal tilbage til Hogwarts™ for at finde og ødelægge Lord Voldemorts sidste horcruxer. Da Voldemort™ bliver bekendt med deres mission, går krigen mellem de gode og onde kræfter i Troldmandsverdenen™ i gang.

Men det er Harry Potter™, der måske bliver kaldt til at bringe det ultimative offer, da han nærmer sig det afgørende opgør med Lord Voldemort, for som profetien lyder: ”Den ene må dø for den andens hånd, for ingen af dem kan leve, hvis den anden overlever”.

Det hele slutter her!

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.