Bøvl – Nils Villemoes på slap line

Underholdende foredrag om ledelse

Nils Villemoes 2023 1920X1080 NO TEXT (1)
Se spilletider
DKK 299 - 374
Køb billet

I mere end et årti har Nils Villemoes udfordret og inspireret mere end 60.000 gæster landet over med sit ikoniske show om ledelse. Nu lægger Nils Villemoes mikrofonen på hylden – og det hele kulminerer i løbet af foråret, når han indtager fire scener med The Final Shows!

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle – uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

En tour de force på en stand-up-agtig aften.

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor – for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Vi ses til et underholdende og alternativt ledelsesforedrag om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn og ledelse, længsel og lediggang samt løgn og latin.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.