Foredrag med Mette Grith Stage – Forsvarsadvokaten

LS Mettestage.10 Credit True Crime Agency
Se spilletider
DKK 325
Køb billet

Alle har ret til det bedste forsvar – det er forsvarsadvokat Mette Grith Stages mantra, og hun vil give publikum en indføring i sin dagligdag som forsvarsadvokat og fortælle om nogle af de dilemmaer, hun ofte står over for, herunder hvordan hun griber det an, hvis hun ved, at klienten er skyldig.

Hun vil også fortælle lidt om retssystemets opbygning, så publikum får en bedre forståelse for straffesagskæden.

Mette Grith Stage har været forsvarer i nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære straffesager, så som:

Parteringsdrabet i Aalborg i 2022, sagen om likvidering af en kendt radiovært på åben gade, Kundbypigen, morfaren, der dræbte en advokat i byretten, terrorangrebet på Krudttønden, gruppevoldtægten fra Fredericia Banegård samt adskillige sager om bandekriminalitet, ”Syrienskrigere” og mange andre sager.

Flere af disse kommer hun ind på under sit foredrag.

Der er lagt op til en aften, hvor den landskendte advokat fortæller åbent og ærligt om sit arbejde, som hun aldrig holder helt fri fra, og om hvorfor hun altid er klar til at give sine klienter det allerbedste forsvar.

Om Mette Grith Stage
Mette Grith Stage er en af landets mest efterspurgte forsvarsadvokater og optræder ofte i medierne. Hun kender retssystemet indefra, da hun tidligere har været ansat i Justitsministeriet og i anklagemyndigheden.

I dag er hun indehaver af Stage Advokatfirma, som har landets største afdeling for straffesager og over 30 ansatte. Mette Grith Stage møder dagligt i retterne rundt omkring i hele landet, hun færdes hjemmevant i landets fængsler og arresthuse, hvor hun kommer helt tæt på samfundets skyggesider.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.