Hedetouren

Hormonisk, humoristisk og svedig aften med Annamette Fuhrmann

Annamette Fuhrmann DK 2024 1920X1080 NO TEXT Ver2 (1)
Se spilletider
DKK 299 - 349
Køb billet

Annamette Fuhrmann inviterer til en underholdende og inspirerende aften med menodramatisk akuthjælp til alle os, der er klar til at flytte i skoven (hvor vi kan svede i fred). Er du uforberedt, panikslagen, hårdt ramt eller bare nysgerrig på, hvordan du kommer styrket igennem den her fase af livet – så er denne aften lige noget for dig.

Du er ikke alene
På sin populære Instagram-profil deler Annamette alt om overgangsalderen. Både det alvorlige, det triste, det skæve og de sjove sider af overgangsalderen.

Men nu skal vi også mødes i virkeligheden, stå sammen og finde gensidig inspiration til at tackle dét, der immervæk rammer halvdelen af verdens befolkning og desværre stadig er tabuiseret og underprioriteret som samtaleemne (og det skal vi lave om på!).

Akuthjælp til overgangsalder-rage
Annamette har været rasende over manglen på information, åbenhed og viden om den del af et kvindeliv, der kan påvirke os i rigtigt mange år. Vred over lægernes ikke-hjælp, omgangskredsens manglende forståelse og sin egen afmagt.

Annamette har derfor samlet sine allerbedste råd, erfaringer og tåkrummende anekdoter og er klar til at dele dem med dig denne aften.

Du kan blandt andet se frem til følgende emner:

  • Hvor lysten til at flytte i skoven kommer fra
  • Hormoner og hukommelse
  • Husk at have drømme for fremtiden
  • Hvad ville jeg gerne have vidst før overgangsalderen startede
  • Positivliste over overgangsalderen
  • Farvel tabu
  • Hjælpemidler (og her er der ikke tale om kørestole, krykker, strømpepåtager osv.)
  • Stopper overgangsalderen nogensinde?
  • Antiinflammatorisk kost

Annamettes bedste råd:
Lær at give slip. Du er i en periode af dit liv, hvor der skal skiftes fokus og gives slip. Det, der var, kommer aldrig tilbage, men der er noget smukt over et blankt stykke papir, og du bestemmer helt selv, hvad der skal på det. Brug dine søvnløse nætter til at drømme og lægge planer, for det er din overgangsalder – du bestemmer.

Om Annamette Fuhrmann
Annamette er journalist, radiovært, forfatter og udråbt klubleder af Danmarks største Menopause Community på Instagram @fuhrmannshedetur.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.