Tim Christensen og Danmarks Underholdningsorkester

Tim C X DUO Pressebillede (1)
Se spilletider
Køb billet

Her er en sjælden mulighed for at opleve Tim Christensens enestående sange i konstellation med 45 af landets ypperste, klassiske musikere.

Det er få sangskrivere forundt at skabe soundtracks til livet. Men det er lige, hvad Tim Christensen har gjort gang på gang gennem sin nu mere end 30 år lange karriere i dansk musik.

Nu sætter Tim Christensen for første gang helt nye harmonier og stemninger til sin imponerende sangskat.

”Der sker noget magisk, når modsætninger mødes. Når sangskriverens melodier tages med på en helt ny rejse af andre instrumenter og musikeres sårbarhed eller styrke, sættes der en ny scene for en sangs tematik eller stemning. Dét er indbegrebet af symfoni – og for mig bliver det særligt magisk, når den harmoni opstår mellem rocken og det klassiske. Derfor bliver det også helt specielt at komme landet rundt med Danmarks Underholdningsorkester og genopdage mine egne sange i samspil med dem live foran publikum.” – Tim Christensen.

Danmarks Underholdningsorkester deler begejstringen for samarbejdet:

”Lytter man til Tim Christensens musik og ikke mindst hans eminente guitarspil, vil man hurtigt bemærke en klassisk symfonisk sammenhæng og måske ubevidst inspiration. Der er nogle fantastiske bølger og bevægelser i Tims musik, som vi ser frem til at dykke ned i sammen med ham!” – Andreas Vetö, direktør i Danmarks Underholdningsorkester.

Dansk musikhistorie
Tim Christensen solodebuterede med Secrets On Parade (2000) ført an af gennembrudshittet, Love Is A Matter Of…, der viste en ny musikalsk retning for en kunstner, som for længst havde skrevet sig ind i dansk musikhistorie i front for 90’ernes største danske rocksucces Dizzy Mizz Lizzy. Whispering at the Top of My Lungs, Superior, Surprise Me og ikke mindst Right Next to the Right One er markante hits fra i alt fire storsælgende solo-albums af Tim Christensen, som i midten af 10’erne igen var tilbage bag mikrofonen for Dizzy Mizz Lizzy på udsolgte turnéer og på toppen af albumhitlisterne.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.