Se alle genrer
05.10.2022 Få tilbage

Hella Joof

'Mit liv som hun' er titlen på Hella Joofs nye, sprudlende foredrag – og du kan roligt glæde dig til en sjov og tankevækkende aften i Musikkens Hus' smukke Koncertsal.
05.10.2022

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio

De to trioer smelter sammen til ét band på nyt album og turné! Se frem til en særdeles underholdende liveoplevelse til oktober når disse to trioer indtager Intimsalen.
06.10.2022

Schumann & Schubert

Det er et ungt, dansk cellotalent ud over det sædvanlige, der nu for første gang kan opleves sammen med Aalborg Symfoniorkester. Jonathan Swensen er solist i Schumanns Koncert for cello og orkester. Swensen var bare 19 år, da han modtog P2 Talentprisen, og året efter modtog han endnu en prestigefyldt pris, Léonie Sonnings talentpris. Nu er han 26 – og sin stadig unge alder til trods allerede efterspurgt på internationale koncertscener, lige som priserne bliver ved med at regne ned over det danske cello-talent.
06.10.2022

To mikrofoner og en stak vinyler

Den står på musik-nørderi og personlige fortællinger, når vi i slår dørene op til det anmelderroste talkshow To mikrofoner og en stak vinyler med Carsten Holm og Flemming Møldrup, som finder sted i Intimsalen.
07.10.2022

Rasmus Nøhr

Sommer i Europa, Sød musik og Det glade pizzabud. Den står på hits i lange baner, når Rasmus Nøhr til oktober lægger vejen forbi Musikkens Hus i forbindelse med en større efterårsturné.
08.10.2022

Peter og Ulven

Carl Quist-Møller, der bl.a. er kendt for at have tegnet Jungledyret Hugo, fatter blyanten og både tegner og fortæller, når Aalborg Symfoniorkester spiller til Sergej Prokofjevs musikfortælling om Peter og Ulven.
08.10.2022

moi Caprice

09.10.2022 Få tilbage

Sværdet i stenen

Der er dømt børneforestilling for alle pengene, når Louise Schouw Teater lægger vejen forbi Musikkens Hus med Sværdet i stenen.
12.10.2022 Aflyst

Johnny Madsen

De fleste danskere har oplevet Johnny Madsen på mindst én af landets mange musikscener. Nu debuterer han endelig på foredragsscenen! Glæd dig til anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere. Men hør også om nogle af Johnny Madsens skæve vinkler, holdninger, hans maleri og meget mere.
13.10.2022

Clyne & Elgar

Musikken maler
15.10.2022

Pede B

Dansk raps sværvægter indtager Intimsalen i Musikkens Hus til oktober, og der er dømt høj energi fra start til slut!
17.10.2022

Jørgen Skouboe Møller

Vi kender Jørgen Skouboe Møller fra blandt andet udsendelserne Nak & Æd, hvor han og hans tro følgesvend Nikolaj Kirk afprøver deres spejderfærdigheder og kogekunst og samtidig får stillet deres eventyrlyst. Du har nu en sjælden mulighed for, at træffe Jørgen og komme bag om scenerne vi kender fra TV.
17.10.2022

BOLERO – EXTENDED

Glæd dig til en danseoplevelse ud over det sædvanlige, når mester-koreograf Palle Granhøj, i samarbejde med Seiko Dance Company, gæster Musikkens Hus med den storslåede forestilling, Bolero - EXTENDED.
22.10.2022

Vinden i piletræerne

En af verdenslitteraturens mest elskede historier, Vinden i piletræerne af Kenneth Grahame, omsættes nu til en børnevenlig teaterforestilling, som til efteråret spiller i Koncertsalen i Musikkens Hus.
24.10.2022 Aflyst

Gry Jexen

At skrive kvinderne ind i historien har været Gry Jexens mission i mange år, og hun arbejder aktivt med at skrive kvinderne ind i historien på en moderne, underholdende og positiv måde. Glæd dig til et øjenåbnende og historisk foredrag, hvor du bliver klogere på kvindelige forbilleder og kvinders historie. 
24.10.2022

Tour de France med Rolf og Ritter

Glæd dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatoter ved styret. Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!
25.10.2022 Udskudt

Mikkel Beha

I dette helt nye fascinerende foredrag tager Mikkel Beha dig med ud på hele sit livs rejse. Mikkel medbringer et overflødighedshorn af billeder, film - og lydklip, der aldrig har været vist før. Både fra sin far Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter. Og du bliver taget med under og over overfladen på vores smukke, men også hårdt prøvede klode. 
25.10.2022 Få tilbage

Niels Overgaard

Mere mening til tilværelsen og livet i hamsterhjulet - det kan vi alle have brug for! Niels Overgaard giver med humor og konkrete eksempler svar på, hvordan du får mere sindsro, frihed og mening med antikke dyder som selvbeherskelse, disciplin og visdom.
26.10.2022

Demenskor

Også dette forår kan demensramte og deres familie og venner tage del i Demenskoret og det helt særlige fællesskab om musikken.
26.10.2022 Aflyst

En aften med Sigurd Barrett

Den folkekære entertainer og forfatter Sigurd Barrett byder på en eksklusiv musikalsk foredragsrække for det voksne publikum, hvor han med udgangspunkt i sit eget liv taler om medmenneskelighed, lykke, livsglæde og store dilemmaer.
26.10.2022

Mina Okabe

Efter udsolgt Vega, anmelderrost koncert på Spot og debutalbum er Mina Okabe klar til at tage på koncert-tour i Danmark, og vi glæder os til at hun lægger vejen forbi Musikkens Hus.
27.10.2022

Weilerstein & Sandberg

Kammermusik med orkestrale farver
28.10.2022

Ray Chen & The Knights

Den står på violinmusik fra absolut øverste hylde, når taiwansk-australske Ray Chen, der blandt meget andet kan bryste sig af at have vundet The Queen Elisabeth Competition, gæster Musikkens Hus sammen med The Knights.
28.10.2022

Lydmor // Support: Einar Stray

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropopshow, og drager nu på tour i en anderledes og afdæmpet udgave, som kan opleves når hun indtager Intimsalen den 28. oktober 2022.
29.10.2022

Langsom lørdag: Mød strygerne

29.10.2022

DR Pigekoret i mørke

Giv dig hen til stemmerne, mørket og musikken, når DR Pigekoret inviterer til mørkekoncert i Musikkens Hus. Sammen med Phillip Faber tager koret dig gennem en sanselig musikalsk fortælling – med lyset helt slukket i Koncertsalen.
29.10.2022

Future Beats Battle: Nonsens

I samarbejde med Aairport Festival præsenterer vi for anden gang i Musikkens Hus Future Beats Battle – en ny talentkonkurrence inden for Electronic Dance Music (EDM), hvor der blandt andet er en pengepræmie samt et spot på et af Aairports egne arrangementer på højkant.
30.10.2022 Venteliste

Tina Dickow

Vær blandt de første til at høre Tina Dickows nye numre live, når den danske singer-songwriter gæster Musikkens Hus i Aalborg med sit første dansksprogede album.
31.10.2022 Aflyst

Tower of Power

31.10.2022

Josh Rouse

Den amerikanske folksinger-songwriter gæster nu for allerførste gang Musikkens Hus med sine fængende popsange og melankolske lyrik – glæd dig en helt særlig aften i Intimsalen til oktober.
01.11.2022

Snarky Puppy // Support: Nate Wood

Snarky Puppy er et amerikansk instrumentalt ensemble du som musikelsker ikke må gå glip af. Bandet laver sprød musik ud fra variationer af jazz idiomer, rock, world music og funk, og de kommer til at vælte Koncertsalen når de indtager Musikkens Hus til november.
02.11.2022 Venteliste

Rikke Østergaard

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben - En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet. Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.
02.11.2022

Onsdag aften med dirigent Case Scaglione

03.11.2022

Beethoven & Sjostakovitj

Film uden billeder
04.11.2022

Musikkens Beat præsenterer: Pil, RoseeLu & Marcus.wav

Dansk pop anno 2022 er ikke et glinsende glansbillede. Den er et selvudleverende selfie, der emmer af komplekse følelser om alt fra ensomhed, svingende selvværd, kampen for kærlighed og mening. Men fra den bund af kantet virker ærlighed sejrende og de lykkelige øjeblikke endnu stærkere. Den 4. november, på J-dag, samler Musikkens Beat de to vindere af KarriereKanonen 2021, Pil og Marcus.wav samt pop-rock prinsessen RoseeLu til en aften tilegnet ny dansk pop anno 2022.
05.11.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
05.11.2022

Pro Musica: Ballet og russisk passion

06.11.2022 Ny

Jutlandia Saxofonkvartet

Når Jutlandia Saxofonkvartet til efteråret gæster Musikkens Hus byder de fire musikere på et rigt og varieret program, som kommer omkring både Carl Nielsen, Verdi, Faure og argentinsk tangomusik af blandt andre Astor Piazzolla.
07.11.2022 Venteliste

Pia Callesen

Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien - Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.
07.11.2022

Bendik Hofseth

Bendik Hofseth har siden slutningen af 1980´erne gjort sig bemærket som en af Norges mest respekterede musikere. Den 7. november besøger han Musikkens Hus sammen med et hold talentfulde musikere og præsenterer projektet “Leaves“. 
08.11.2022 Få tilbage

Chris MacDonald

Efter udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.
09.11.2022

Ann E. Knudsen

Med udgangspunkt i neurovidenskab forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Du vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan du udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.
09.11.2022

John “Faxe” Jensen

I næsten 40 år har John ”Faxe” Jensen været en del af dansk og international fodbold. Først som spiller for Brøndby IF, Hamburger SV, Arsenal, Herfølge og selvfølgelig det danske landshold. Siden som træner, assistenttræner eller scout. Nu åbner han for første gang for posen og fortæller anekdoter og røverhistorier fra et langt liv med fodbold. 
11.11.2022 Udskudt

Svend Brinkmann

Et af landets mest populære foredragsholdere vender endnu engang tilbage til Musikkens Hus med sin nye bog TÆNK, denne gang i selskab med TV-Vært og livsstilsekspert Christian Grau
12.11.2022

Langsom lørdag: Duo Imperfekto

13.11.2022

Signe Svendsen // Support: VILMA

14.11.2022

Muldvarpen

Oplev “Muldvarpen” fortælle sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea
15.11.2022

Trio Sora

De optræder i de mest prestigebetonede koncerthuse i Europa, og til november gæster Trio Sora Intimsalen, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening kan præsentere den tredje bevægende aften i rækken af koncerter i Musikkens Kammerklub. 
16.11.2022 Ny

Lucky Lo

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver, gæster Musikkens Hus med fuldt band setup – glæd dig til en koncert hvor musikken springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede.
17.11.2022

Foredrag med Mr. James - Muldvarpen: Undercover i Nordkorea

Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea: Mød manden bag Mr. James, Jim Latrache, som til september besøger Musikkens Hus og deler ud af personlige historier fra et på mange måder hæsblæsende liv.
18.11.2022

La Vendetta / I Pagliacci

Dobbeltopera med højspændt drama
19.11.2022

Daniel Barenboim & Staatskapelle Berlin

Glæd dig til en klassisk koncertoplevelse i den absolutte superliga, når den verdensberømte pianist og dirigent, Daniel Barenboim, og Staatskapelle Berlin gæster Musikkens Hus for første gang.
19.11.2022 Ny

Cæcilie Norby

Når Cæcilie Norby og hendes all star band indtager Musikkens Hus til november, kan publikum se frem til at blive taget med storm. Cæcilie drager med sin vidunderlige vokal publikum ind et groovy og sanseligt univers, som både overrasker og tryllebinder fra første færd.
21.11.2022

Bente Klarlund

Fornuftig kost, daglig motion, ingen cigaretter og begrænsede mængder alkohol. De fleste af os kender godt de gængse råd til en sund livsstil. Men det lange sunde liv uden sygdom handler også om optimisme, pauser, ærefrygt, vin, frivillighed, søvn, samvær med gode venner og meget mere.
21.11.2022 Ny

Marie Kronquist

Med afsæt i hendes bog ’Se tigeren i Øjnene’ fra 2021 byder Marie Kronquist på en særlig eksklusiv aften den 21. november i Musikkens Hus
23.11.2022

Nils Villemoes

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. 
23.11.2022

Mathilde Falch

24.11.2022

Fra Wien til Danmark

100-års jubilæum for Nielsens 5. symfoni
26.11.2022

Kwamie Liv

Den yderst anmelderroste sangerinde vender endelig selv tilbage til scenen i efteråret 2022. Musikkens Hus bliver én af blot fire danske venues, som gæstes af Kwamie Liv til november – og hun lover at tage helt nye sange med på sætlisten!
27.11.2022

Rosa fra Rouladegade

Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade, men lægger nu vejen forbi Musikkens Hus, hvor hun vil sætte strøm til sit piskeris og piske den gode stemning op.
30.11.2022

Demenskor

Også dette forår kan demensramte og deres familie og venner tage del i Demenskoret og det helt særlige fællesskab om musikken.
03.12.2022

Familiejulekoncert

Nu er det jul igen
03.12.2022 Udsolgt

Familiejulekoncert

Nu er det jul igen
03.12.2022

Amazing Christmas

Kom i den helt rette julestemning, når vi i Musikkens Hus slår dørene op til Amazing Christmas med blandt andre Sinne Eeg og Christina Boelskifte.
04.12.2022

Oslo Gospel Choir

I Musikkens Hus er det efterhånden blevet lidt af en tradition, at julen synges ind af Oslo Gospel Choir. Derfor lader vi igen i år julefreden sænke sig, mens du sætter dig til rette i Koncertsalens røde stole og lader den søde gospelmusik skylle ind over dig. For intet kan som gospelmusik bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.
05.12.2022

Hans Pilgaard

Når der i perioder ikke er meget at grine af – er det vigtigere end nogensinde, at vi gør det! Hans Pilgaard har måske kuren - og du får recepten i dette forrygende og underholdende One Man Show. Glæd dig til at få sat livsglæden et hak op i en tid, hvor der desværre ellers er nok at bekymre sig om.
08.12.2022 Venteliste

Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert

Kalder alle Harry Potter-fans: Find kappen frem og sving tryllestaven! Til december har vi i Musikkens Hus fornøjelsen af at blænde op for sjette del i Harry Potter™ filmkoncert-serien med ’Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert’.
09.12.2022 Få tilbage

Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert - Ekstrakoncert

Kalder alle Harry Potter-fans: Find kappen frem og sving tryllestaven! Til december har vi i Musikkens Hus fornøjelsen af at blænde op for sjette del i Harry Potter™ filmkoncert-serien med ’Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert’.
09.12.2022

Nordkraft Big Band med Kaya Brüel & Gregers Mogstad

Musikkens Hus slår i år dørene op til den traditionsrige og hyggelige julekoncert med hele Danmarks nordjyske bigband og nogle af landets stærkeste solister i Musikkens Hus’ Intimsal.
10.12.2022

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
10.12.2022

Rasmus Bjergs Juleshow med Danmarks Underholdningsorkester

Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning og drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester. En tour, der blandt andet bringer dem forbi Musikkens Hus.
10.12.2022

Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter

Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter slår ved udgangen af dette år vejen forbi Musikkens Hus med ny musik, som danner ramme om aftenens koncert i Intimsalen.
11.12.2022

Syng julen ind med Sigurd

Hver jul laver Sigurd Barrett en julekoncert, som traditionen tro spiller i en lang række koncerthuse landet rundt, hvilket også involverer Musikkens Hus.
14.12.2022

Viktoria Tolstoy´s Christmas

Kom i jazzet julestemning sammen med den fantastiske svenske sangerinde Viktoria Tolstoy, der optræder i Musikkens Hus for første gang den 14. december.
15.12.2022

Juleoratoriet

Bachs Juleoratorium del 1-3
17.12.2022

Sissels Jul

Sissel Kyrkjebø er klar til at synge julen ind, når den norske sangerinde – som optakt til hjerternes fest – lægger vejen forbi Musikkens Hus og fremfører smukke, klassiske julesange.
19.12.2022

The Queen's Six

Direkte fra Sct. George’s Chapel på Windsor Castle i England lægger en af verdens fineste a capella-sekstetter til december vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus.
21.12.2022

Englesang & Messingklang

06.01.2023

Nytårskoncert

08.01.2023

Nytårskoncert

10.01.2023 Ny

Vanvittig Verdenshistorie

Til januar vender Peter Løhde og Alexander Janku tilbage til Aalborg med deres populære Comedy-podcast Vanvittig Verdenshistorie foran live-publikummer.
11.01.2023

En aften med Andersen

Med på scenen er en perlerække af solister, når Bisse, Katinka, Rasmus Dissing og Bodil Jørgensen sammen med Per Vers og Danmarks Underholdningsorkester fortolker den folkekære digters ord og sange ved en helt særlig koncertaften i Musikkens Hus.
13.01.2023 Ny

Maximillian

Oplev ’Toppen af Poppen’ aktuelle Maximillian live når han gæster Musikkens Hus for første gang i januar 2023.
14.01.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
17.01.2023

Sebastian Richelsen

I dette medrivende foredrag vil journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen tage jer med ind i morderens sind. Igennem Sebastians undersøgelser af sagerne og samtaler med personer tæt på gerningsmændene og pårørende til ofrene, vil han fortælle de gruopvækkende historier bag nogle af nyere tids danske drabssager og give et enestående indblik i morderens sind.
19.01.2023

Debussy & Mozart

Franske orkesterfarver og mageløse Mozart
20.01.2023 Ny

Joshua Bell & Academy of St Martin in the Fields

Joshua Bell er en stjerne på den internationale violinhimmel og udover sit virke som solist på alverdens scener har han siden 2011 været musikchef for det Londonbaserede kammerensemble Academy of St Martin in the Fields. Det er et samarbejde, der til stadighed tryllebinder publikum verden over – nu får det nordjyske publikum muligheden.
22.01.2023 Ny

Lisa Nilsson & Mattias Torell

23.01.2023

Mette Lisby & Maise Njor

Glæd dig til en en aften med grin, eftertanke, tilbageblik og fremsyn når Mette Lisby og Maise Njor indtager scenen. Med udgangspunkt i deres fælles bog Hostesaft for sjælen vender de to populære forfattere karrieren, kærligheden, valgene, sejrene og tabene, og så ser de selvfølgelig fremad og diskuterer, hvad der mon nu skal ske. 
25.01.2023 Ny

Rikke Østergaard

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben - En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet. Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.
25.01.2023 Aflyst

The music of Les Misérables

Glæd dig til en storslået filmisk koncertbegivenhed, når musikken fra ’Les Misérables’ opføres af et stort orkester til udvalgte scener fra filmsuccesen i 2012. Det er på et stort biograflærred i Nordjyllands smukkeste koncertsal.
26.01.2023

Lalo & Prokofjev

Sanselige spanske toner og russisk hymne
28.01.2023

Pro Musica: Et besøg i Wien

29.01.2023

Carl Nielsen Kvintetten

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening glæder sig til at præsentere en autentisk eftermiddag med de fem musikere i Carl Nielsen Kvintetten, når de går på scenen i Intimsalen til januar. Sæsonens fjerde koncert i Musikkens Kammerklub har værker af bl.a. Chabrier, Tomasi og Carl Nielsen på programmet.
03.02.2023

Os der lever

03.02.2023 Ny

eee gee

Bag kunstnernavnet eee gee finder vi kvinden med det borgerlige navn Emma Grankvist, som laver musik i en særlig blanding af americana, indiefolk og r&b. Nu kan du opleve hende i Musikkens Hus, når den danske sangerinde og sangskriver til februar giver koncert i Intimsalen.
04.02.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
04.02.2023 Ny

Stine Bramsen

Oven på en utrolig succesfuld festivalsommer med flotte anmeldelser er Stine Bramsen klar med sin største turné i 6 år, hvor hun også slår vejen forbi Musikkens Hus Koncertsal i starten af 2023, med sit 6 personers store band
09.02.2023

Debussy, Bartók & Stravinskij

En ny æra
11.02.2023

Langsom lørdag: Mød træblæserne

15.02.2023

Onsdag aften med dirigent Michael Schønwandt

16.02.2023

Strauss & Bartók

17.02.2023 Ny

Poul Krebs

Poul Krebs har spillet sin sidste store festival, men heldigvis er den folkekære sanger-sangskriver alt andet end færdig på landevejen. I løbet af foråret 2023 marker han sit 25. album med en danmarksturné, som involverer et besøg i Musikkens Hus.
18.02.2023 Ny

10cc

Det legendariske britiske band 10cc, der op gennem 70’erne udgav kæmpehits som Wall Street Shuffle, Good Morning Judge og I'm Not In Love, gæster Musikkens Hus og fyrer op under rock-kedlerne i Koncertsalen.
21.02.2023 Ny

John Harmsen

Glæd dig til at møde en af landets bedste formidlere. Med masser af humor giver John Harmsen dig inspiration til at ændre mindset og få en mere optimistisk tankegang og attitude. En aften for alle de glade og positive – og de der gerne vil være det!
22.02.2023

Kristian Riisager

Oplev stjernepianisten Kristian Riisager, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening byder velkommen til sæsonens femte koncert i Musikkens Kammerklub.
23.02.2023 Ny

Rune Klan: Tvivl

Oplev Rune Klan i første parket, når den danske standupkomiker og tryllekunstner til foråret gæster Musikkens Hus med sit helt nyt show, TVIVL, som vi blænder op for hele tre gange i Intimsalen.
24.02.2023 Ny

Rune Klan: Tvivl

Oplev Rune Klan i første parket, når den danske standupkomiker og tryllekunstner til foråret gæster Musikkens Hus med sit helt nyt show, TVIVL, som vi blænder op for hele tre gange i Intimsalen.
25.02.2023 Ny

Rune Klan: Tvivl

Oplev Rune Klan i første parket, når den danske standupkomiker og tryllekunstner til foråret gæster Musikkens Hus med sit helt nyt show, TVIVL, som vi blænder op for hele tre gange i Intimsalen.
27.02.2023

Daniel Rye: Vejen tilbage

Sad du også på kanten af stolen, da du hørte Daniel Ryes både forfærdelige og gribende fortælling om sit fangenskab hos Islamisk Stat i Syrien? Nu kan du opleve Daniel fortælle afslutningen på sin historie - og om at kæmpe sig fra kanten af mørket tilbage til livet!
28.02.2023

Ellen Hillingsø

Kom med indenfor i Ellen Hillingsøs forunderlige og farverige verden i foredraget Stram op og nap en morfar, som vi blænder op for til efterår.
01.03.2023 Ny

Jens Voigt

Unik aften med en af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, tyske Jens Voigt. ”The Jensie” tager dig i dette eksklusive foredrag med igennem sin karriere, som udødeliggjorde hans navn i cykelkredse, selvom han mest var kendt for loyalt at ofre sig for andre.
02.03.2023

Wagner, Martinů & Bruckner

Sanderlings Bruckner og fortryllende obokoncert
04.03.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
04.03.2023

Pro Musica: Fra top til bund

05.03.2023 Ny

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste Orkester’ nu klar til at indtage Koncertsalen i Musikkens Hus sammen med landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester.
06.03.2023

René Dahl Andersen

I foredraget 'Hærdet' tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender.
06.03.2023

Emma Holten

Glæd dig til et spændende foredrag med Emma Holten – landskendt feministisk aktivist og kønspolitik konsulent – når hun kommer til Aalborg og Musikkens Hus med sit nye foredrag om den feministiske økonomi.
08.03.2023

Emil Midé Erichsen: Et arktisk eventyr

I dette nye foredrag med Emil Midé Erichsen kommer tilhørerne med på en tur mod de nordligste breddegrader. Corona og krigen i Ukraine giver udfordringer og planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen. Og bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling og tage livet i egne hænder. Det er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser og svære valg. Og om at være mand, far og eventyrer i 2022.
11.03.2023

Langsom lørdag: Harpe, tuba & sopran

12.03.2023 Ny

Hr. Skæg og Den Store Hemmelighed

15.03.2023 Ny

Tomas Høffding

En af Danmarks travlest turnerende kunstnere, Tomas Høffding, tager fri fra sin evige rejse med den internationale succes Whomadewho, for at spille en lille kompakt Danmarks turne i marts 2023, som heldigvis bringer ham forbi Musikkens Hus.
15.03.2023

Andrew Lloyd Webber Musical Gala

Oplev uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker, når en række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rejse i Musikkens Hus.
17.03.2023

Tryllefløjten

Fortryllende forestilling for familier og børn
17.03.2023 Ny

Blaue Blume

Langt om længe går Blaue Blume endnu en gang på scenen i Musikkens Hus. Til marts næste år kan du opleve trioen som har sat nye standarder for drømmende, melankolsk sangskrivning på den danske musikscene.
18.03.2023 Ny

Emerson String Quartet

I mere end 40 år har de tryllebundet publikum verden over, men snart er det slut. Medlemmerne i den legendariske strygekvartet fra New York har meldt ud, at de stopper med udgangen af oktober 2023. De vil fortsat pleje deres individuelle karrierer og ikke mindst fortsætte deres mangeårige engagement i at undervise og inspirere unge talenter. Men vil man nyde Emerson String Quartets unikke samspil på dansk grund, så er koncerten i Musikkens Hus i Aalborg i marts formentlig sidste chance.
18.03.2023 Aflyst

BBYBITES

Den talentfulde sangerinde Bbybites lagde 2020 ud som P3’s Uundgåelige og med Voice Choice-singlen ’Bby’, som gik direkte i hjerterne på fansene. Nu er sangerinden klar til at indtage Musikkens Hus og invitere publikum ind i sit energiske og følelsesmæssige univers.
22.03.2023 Ny

Rikke Østergaard

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben - En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet. Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.
23.03.2023 Ny

Marie & Carl Nielsen - En kærlighedshistorie

Dyk ned i komponist Carl Nielsen og billedhugger Anne Marie Carl Nielsens utrolige liv, karriere og ægteskab, når skuespiller Lotte Andersen, den danske strygekvartet LiveStrings og pianist Nicolai Kornerup går sammen om en fantastisk koncertforestilling i foråret 2023.
25.03.2023

Andreas Brantelid & Christian Ihle Hadland

Til sæsonens sjette koncert i Musikkens Kammerklub kan du glæde dig to skandinaviske musikere, der står klar til at berige os med værker af bl.a. Beethoven, Schubert og Kodály. Duoen bestående af cellist Andreas Brantelid og pianist Christian Ihle Hadland går på scenen i Intimsalen til marts.
26.03.2023 Ny

The King’s Singers

I mere end 50 år har a cappella gruppen The King’s Singers fortolket vokalmusik på tværs af genrer og tid. Hvad enten de synger barokkompositioner eller moderne pop, sker det med stor professionalisme og kærlighed til musikken.
30.03.2023 Ny

Kajsa Vala

Gå ikke glip af en stemningsfuld aften, når Kajsa Vala giver koncert i Intimsalen og synger foråret ind
31.03.2023 Ny

Soleima

Soleima har med singlerne Livet Begynder og Kanterne skudt sit nye dansksprogede musikalske eventyr i gang, der leder op til et album og en dertilhørende koncert i Musikkens Hus, hvor hun synger foråret ind.
01.04.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
05.04.2023

Johannespassionen

08.04.2023 Ny

Dopha

P3 Guld-nominerede Dopha har annonceret sin største turné til dato, hvilket involverer en forårskoncert i Intimsalen med den danske musiker og sangskriver og hendes band.
14.04.2023

Mød musikken i filmen

16.04.2023

Glenn Miller Orchestra

Snart får nordjyske koncertgængere mulighed for at lytte til de smukke toner fra Glenn Miller Orchestra, når det verdensberømte band på ny lægger vejen forbi Musikkens Hus.
17.04.2023 Ny

TÆNK med Svend Brinkmann

Den populære psykologiprofessor, Svend Brinkmann, er i et helt nyt foredrag endnu en gang klar med nye underholdende observationer og skarpe betragtninger.  Denne gang i et forsvar for det tankefulde liv i en tankeløs tid. Vi skal tænke bedre, ikke mindre - det er udgangspunktet for denne underholdende aften med tid til reflektion.
20.04.2023

Barber, Marsalis & Dvořák

Fra den nye verden til de bøhmiske skove
22.04.2023

Pro Musica: Samarbejdskoncert med Musikkens Kammerklub

22.04.2023 Ny

Søren Huss

I foråret 2023 drager Søren Huss og hans orkester på en stor danmarksturné, som blandt andet involverer en koncert i Musikkens Hus.
24.04.2023

Jeanette Varberg

Med afsæt i sin bestseller 'Viking - Ran, ild og sværd' tager Jeanette Varberg os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode: Vikingetiden.
27.04.2023

Nielsen & Sibelius

Skandinavisk musik med internationale farver
29.04.2023

Symfoniorkestrets eventyrlige verden

Klassisk for hele familien
29.04.2023

Lucas & Arthur Jussen

Sæsonens sidste koncert i Musikkens Kammerklub byder på de to hollandske brødre Lucas og Arthur Jussen. De to virtuose pianister har fra en tidlig alder gjort sig bemærkelsesværdige og har udviklet deres samspil til perfektion. Til april spiller de sammen på scenen i Intimsalen og fremfører værker af bl.a. Mozart, Chopin, Sjostakovitj og Rachmaninov. 
02.05.2023 Ny

Henrik Tingleff

Glæd dig til en forrygende foredragsaften og bered dig på at blive både fascineret, forundret, foruroliget og rigtig meget klogere på dine medmennesker - og på dig selv. Du skal desuden forberede dig på en vis modstand. For foredraget afslører nogle knap så flatterende sandheder om mennesket. Mon de også gælder dig?
03.05.2023 Ny

Ann E. Knudsen

Med udgangspunkt i neurovidenskab forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Du vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan du udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.
04.05.2023

Dvořák, Schnelzer & Tarrodi

No strings attached
06.05.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
09.05.2023

Ole Henriksen hos Michéle LIVE

11.05.2023

Kærlighed & død med Morlot: Sæsonafslutning

Kærligheden og døden
13.05.2023

Publikumsorkester

Spil med i Aalborg Symfoniorkester
01.06.2023

Aalborg Symfoniorkesters sæsonpræsentation 2023-2024

17.06.2023

Rundvisning

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger på udvalgte lørdage og søndage hele året rundt.
23.06.2023

Sankthans koncert med Ginne Marker

02.10.2023

Mikkel Beha

I dette helt nye fascinerende foredrag tager Mikkel Beha dig med ud på hele sit livs rejse. Mikkel medbringer et overflødighedshorn af billeder, film - og lydklip, der aldrig har været vist før. Både fra sin far Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter. Og du bliver taget med under og over overfladen på vores smukke, men også hårdt prøvede klode. 
10.10.2023

Svend Brinkmann

Et af landets mest populære foredragsholdere vender endnu engang tilbage til Musikkens Hus med sin nye bog TÆNK, denne gang i selskab med TV-Vært og livsstilsekspert Christian Grau