Hver restaurant stiller med sin chefkok og sin restaurantchef. Sammen har de komponeret en unik menu, hvor hver duo præsenterer én snack, én ret og ét nøje udvalgt glas vin/saft – alt sammen med afsæt i deres særlige kulinariske univers. Som gæst får man seks markante gastronomiske identiteter i samspil, og med social seating sidder man sammen med andre madelskere og nyder noget af det bedste fra dansk gastronomi.
”Vi har i nogen tid gået med drømmen om at skabe et kokketræf i Faunas rammer. Vi ønskede at samle både velkendte ansigter og på samme tid skabe nye relationer til nogen, vi ikke kender så godt”, forklarer Nicklas Thellufsen, der er køkkenchef i Restaurant Fauna i Musikkens Hus og fortsætter:
”Og til det spurgte vi så os selv - hvordan kan vi gøre dette kokketræf til noget ekstra særligt? Jo – lad os også invitere restauranternes dygtige restaurantchefer/tjenere/sommelier med til festen, så gæsterne også kan få de fantastiske vinhistorier”.
Så der venter gæsterne en eksklusiv total-oplevelse fyldt med forkælelse, smagsmæssige overraskelser og fantastiske historier. Kuvertprisen inklusiv alt for denne eksklusive aften er 3.000 kr.
Falsled Kro, Fyn
Fra Falsled Kro kommer kokken Elisabeth Madsen, der faktisk er tidligere kokkeelev i Musikkens Hus. Hun har efterfølgende arbejdet flere år på Svinkløv Badehotel, og mens hun var her, var hun Danmarks første kvindelige deltager i Bocuse d’Or, da hun som assistent for Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro, vandt det uofficielle europamesterskab for kokke, Bocuse d’Or Europe og VM, Bocuse d’Or.
Med sig til Aalborg har hun restaurantchef Karsten Vølding.
Alchemist, København
Fra Michelin-restauranten Alchemist kommer souschef Rasmus Bermann, der indledte sin karriere på Hotel Scheelsminde. Efter endt uddannelse rejste han til København, hvor han har været med på Alchemists spændende rejse helt fra starten, da det ”bare var en lille restaurant”. Bermann har haft en kæmpe andel i den enorme udvikling, restauranten har gennemgået, og i dag fungerer han som højre hånd for chefkok Rasmus Munk, der er kendt for sin innovative og multisensoriske tilgang til madlavning. Den første Alchemist åbnede i 2015 på Østerbro i København, og i 2019 genåbnede den på Refshaleøen i et større format. Alchemist har siden 2020 haft to Michelin-stjerner.
Nam, Aalborg
Siden 2016 har restaurant Nam på Vesterbro haft en stor plads i aalborgensernes hjerter. Med sit fantastiske, smagfulde asiatiske fusionskøkken har køkkenchef Kim Jeppesen og Nam flere gange gjort sig bemærket med flotte anmeldelser og som vindere af utallige kokke-konkurrencer. Kim Jeppesen er en af Aalborgs store restauratører og har foruden Nam også Menéndez og Restaurant Smaek.
Restaurant Emil, Aalborg
Det gav genlyd i hele byen, da en ung Emil Thaarup i 2022 slog dørene op for Aalborgs eneste 100 pct. fiskebaserede restaurant. Køkkenchefen og hans personale henter selv al deres fantastiske fisk på aktionen i Strandby, hvor Emil selv er vokset op. Igen en Aalborg-restaurant, der har fået mange roser med på vejen, og allerede året efter åbningen kunne man i 2023 bryste sig af titlen som Årets fiske/skaldyr Restaurant i den danske spiseguide.
Bach & Nurup, Aalborg
Christian Nurup og Nadia Bach gjorde sig første gang bemærket i Aalborg som henholdsvis køkkenchef og restaurantchef på Hotel Scheelsminde, hvor de var med til at hæve den gastronomiske standard i Aalborg. Efter godt fire år der åbnede de sidste år deres egen restaurant på Budolfi plads midt i Aalborg. Her ville de mikse dynamikken fra New York, charmen fra en fransk bistro og den rene æstetik fra Japan. Parret har allerede høstet fantastiske anmeldelser og gjort sig flot bemærket i danske gastromagasiner og spiseguides.
Restaurant Fauna, Aalborg
Den prisvindende kok Nicklas Thellufsen indledte sin karriere i Musikkens Hus for snart 11 år siden som ung kokkeelev. Som nyuddannet havde han lige et år Efter et års afstikker til Så havde han lige er år på restaurant Nam hos Kim Jeppesen, inden han vendte ”hjem til havnefronten”, hvor han blev ansat som souschef og fra 2021 som køkkenchef. Her har han gjort sig flot bemærket med fine anmeldelser i både Jyllands-Posten, Berlingske og Nordjyske. Han har desuden været med til at vinde sejren i konkurrencen Årets vildt-ret i 2018, og i både 2022 og 2024 vandt han sammen med resten af teamet i Restaurant Fauna DM i Hotdog.
Sammen med restaurantchef Steffan Kamedula, der blandt andet har en fortid som restaurantchef på Dronninglund Slot, er han vært ved det eksklusive kokketræf.