Brunch med julesmag
Sæt dig til rette i restaurantens øverste etage, og mærk roen falde over dig, når vi forkæler dig med vores lækre julebrunch lørdag den 20. december
Menu
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Buffet
Græsk yoghurt med kirsebærgelé og ristet havre.
Modnet sild med karrysalat, løg og kapers
Koldrøget færøsk laks med vagtelæg og dildmayo
Sprød kroket af confiteret and med syltet kål og pebermayo
Hjerteblad med håndpillede rejer marineret i citrus og purløg og mayo
Sprødstegt fladfisk med sennepsmayo og krydderurter
Tuntatar i sprød tapiokachips med shiso og chilicreme
Røræg og ristede Durocpølser med chili og hvidløg
Lun leverpostej med bacon og stegte svampe.
Marmelade af solbær og appelsin
Rullepølse fra Rævhede med løg og karse
Sylte af dansk gris med rødbeder og sennep
Spegepølse af lokalt skudt vildt med cornichons.
Friskskåret lufttørret skinke fra Rævhede
Udvalg af oste fra Arla Unika med knækbrød og abrikospure.
Smørstegte æbleskiver med kompot og sukker.
Friskbagte småkager med hasselnødder og mandler
Smørbagt croissant.
Solsikkerugbrød med syrnet kerner og mørk malt
Surdejsbrød bagt med ølandshvede
Smør fra Arla Unika.
Kolde og varme drikke
Friskpresset appelsinjuice eller koldpresset æblejuice
Kaffe eller te
Varm chokolade
Espresso
Cortado
Cappuccino
Caffè Latte
Bobler
Mimosa (bobler og appelsinjuice)