Information til hørehæmmede

Som hørehæmmet kan du stadig få del i mange af vores kulturelle oplevelser i Musikkens Hus.

Teleslynge i Koncertsalen
Der vil altid være en aktiv teleslynge ved arrangementer i Koncertsalen. Denne vil distribuere den lyd, der også bliver sendt til salens højtaleranlæg. Ved koncerter uden forstærkning i salen, vil der derfor ikke være lyd distribueret til teleslyngen.

NB. Der er ikke teleslynge installeret på anden balkon i den vestlige side. Vi gør desuden opmærksom på, at der på første balkon kun er dækning fra en aktiv kreds.

Tilbagemeldinger fra hørehæmmede, der har brugt anlægget, indikerer, at de bedste oplevelser med teleslyngen er på gulvplan og helst et stykke fra scenen.

Teleslynge i Intimsalen
I Intimsalen er der som hovedregel også en aktiv teleslynge ved alle arrangementer. Denne vil ligeledes distribuere den lyd, der bliver sendt til salens højtaleranlæg. Ved koncerter uden forstærkning i salen, vil der derfor heller ikke være lyd distribueret til teleslyngen.

NB. Ved nogle koncerter kan der være opsat midlertidig teknik, som gør, at teleslyngen ikke er aktiv. For at være på den sikre side anbefaler vi derfor, at du henvender dig til Billetkontoret inden billetkøb.

Der er ikke teleslyngedækning andre steder i Musikkens Hus.

Koncertsalen Balkon