Spring til hovedindhold

DinnerDays

7. februar – 15. februar

Ved DinnerDays i Restaurant Fauna får du en særligt sammensat treretters menu til en rigtig god pris.

.

Pris: 245 kr. pr. person

(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb

2. glas vinmenu inkl. isvand 200 kr.

2 glas saftmenu inkl. isvand 200 kr.

DinnerDays-menu

Forret

Ceviche af rimmet vesterhavsfisk m. estragoncremé, sprøde salater, friske krydderurter & sauce på soya, brunet smør & hasselnødder.

Hovedret

Grillet flanksteak af amerikansk, kornfodret okse, marineret i røget marvfedt. Danske jordskokker i variationer m. kraftig sauce fyldt m. bagte skalotter & persille 

Hertil: Stegte vildmose kartofler m. gremolatta & havsalt 

Dessert

Mousse af hvid chokolade m. danske æbler & sprøde tuilles